De best gelezen recepten van 2018

Hoi! Een tijdje geleden dook ik in de statistieken achter mijn blog en kwam ik tot een lijstje met de 10 best gelezen recepten van 2018. Omdat ik denk dat dit niet alleen voor mij interessant is, maar zeker ook voor jou, deel ik vandaag op mijn blog de 10 best gelezen recepten van 2018. En dat zijn echt toffe recepten; ik had zelf nóóit dit rijtje verwacht, maar ben blij verrast.

In totaal is mijn blog dit jaar 3 miljoen keer bekeken* en dat vind ik echt VET mooi 😀 Woehoe! En het allerleukste? Jullie zijn met steeds meer! De laatste maanden groeit Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl en piepen de unieke bezoekers iedere maand boven de 100.000** per maand uit, woehoe!

Benieuwd welke recepten het populairst waren dit jaar? Lees mee!

10. Romige truffelrisotto
Ook echt een van mijn favoriete recepten dit: de romige risotto met paddenstoelen, truffelolie, parmezaan en mascarpone werd 15.000x bekeken. Als je deze nog niet gemaakt hebt, dan is dit het moment!

9. Mexicaanse wraps met gehakt, paprika, bonen en mais
Hilarisch! Jongens, dit is een recept uit 2013 en toch is dit een van de best gelezen recepten van dit jaar. Maar liefst 15.000x werd dit recept bekeken, haha. Terwijl het zo simpel is :D. Ach, misschien júist daarom wel.

8. 3 borrelhappen met brie
Kennelijk konden jullie ook wel wat inspiratie voor de borrel gebruiken, want mijn blogpost met 3 borrelhapjes met brie werd maar liefst 16.000x bekeken. Echt het allermeest awesome in deze blogpost is het hapje met Zeeuws spek en honing. Echt geniaal heerlijk. Maak het!

7. 5 dagen koken voor €2,50 per persoon
Klinkt dat goed? Oh yes! Mijn weekmenu met 5 gerechten onder de €2,50 per persoon werd maar liefst 17.000x bekeken. Je vindt in deze blogpost lekkere recepten voor pasta met champignons, nasi, aardappel ovenschotel, pizza en pasta met roomkaas. Mjam!

6. De 5 allerlekkerste broodjes hamburger
Super leuk: Elske schreef deze blogpost met 5 van mijn hamburger-recepten en man, dit werd goed gelezen. Wel 17.000x hadden jullie zin in hamburgers, haha. En dat snap ik ook wel, met het ultieme broodje hamburger, de caprese-burger, een dikke vegaburger en meer!

5. Groene curry met kabeljauw, snijbonen en zelfgemaakt naanbrood 
Dit vind ik vet en had ik niet verwacht, maar m’n groene curry met kabeljauw, snijbonen en zelfgemaakt naanbrood heeft ook gewoon de top 10 gehaald (18.000x bekeken). Ik begrijp het overigens vet goed, want ik heb dit recept zelf ook al echt vaak gegeten dit jaar. Het is ZO lekker. Maar ik had niet verwacht dat een curry de top 10 zou halen… Nice!

4. 5x Alcoholvrije drankjes met Sprite
Dat alcoholvrij drinken is nogal een trend hè? De blogpost die ik in de zomer van 2017 schreef over 5 alcoholvrije drankjes met suikervrije Sprite, werd dit jaar maar liefst 20.000x bekeken. Holymoly! 😀 Wel chill om ff te bekijken als je aan dry-january meedoet.

3.  Zelfgemaakte kip kerrie zonder zakje
Dit had ik ook niet verwacht, omdat jullie over het algemeen toch wel vooral houden van lekkere makkelijke recepten (hallo pakjes en zakjes!) en dit recept is toch wat meer werk dan je van me gewend bent… Anyway: deze zelfgemaakte kip kerrie is wel HEEL ERG LEKKER, dus misschien dat ‘ie daarom meer dan 20.000x bekeken werd :D.

2. 7x de beste vegetarische pasta’s
Nog zo’n lekkere trend én wederom geschreven door Elske: de beste vegetarische pasta’s. Een blogpost als samenvatting van een aantal oude recepten van mij die al online stonden. Deze blog met 7 vegetarische pasta’s, zoals gnocchi met burrata, pasta met paddenstoelen en bouillon of romige spaghetti werd maar liefst 21.000x bekeken en dat is helemaal terecht :D.

1. Pasta met roomaas voor minder dan €2,50 per persoon
En met stipt op nummer één staat de romige pasta met prei, pangasius en roomkaas die ik voor minder dan €2,50 per persoon klaarmaakte. Goedkope recepten doen het goed op mijn blog, maar ik had ook niet anders verwacht. Deze blogpost werd 25.000x bekeken en als je hier klikt, komt er daar nog mooi eentje bij ;-).

Hoppa! Mooi lijstje toch? Ik hoop dat je in 2019 lekker blijft plakken op m’n blog en dat ik je van veel inspiratie voor je avondeten mag voorzien. EET SMAKELIJK! 😀

Groetjes,
Leonie

Zullen we contact houden?
Volg me ook via INSTAGRAM, YOUTUBE of FACEBOOK?

 *pageviews volgens Google Analytics
** Unieke bezoekers volgens Google Analytics

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *