Goedenavond! Zoals belooft ook nog een blogberichtje over mijn avondeten van gisteren. Nu wilde ik echt best graag meedoen aan #Eetgeendierendag, maar ik kon er niets aan doen dat ik zo’n oerman-instict-zin-in-vlees had en daarom in broodjes shoarma! En toen heb ik er maar aan toegegeven:)
Ik at dus broodjes shoarma en hoe je dat klaar maakt is easy-peasy: shoarma bakken, broodjes in de oven, sla tussen je broodje, flinke scheut knoflooksaus, et voilà ! Ik heb er heerlijk van genoten:) Hoewel ik er bij blijf dat Gyros lekkerder is.
Vanavond eet ik kippenvleugels met knoflook-balsamico tomaten en Toscaanse aardappeltjes, maar ik ga er niet over bloggen. Morgen ben ik er weer!
Byebye
Misschien vind je dit ook lekker:
Sylvia zegt:
Hmm, dat is zo lekker, iedereen thuis is altijd blij als dit op tafel staat ;P
leonie zegt:
Haha ja ik weet nog dat wij dit op zaterdag vaak aten, toen ik nog bij m'n ouders woonde. Het is zo lekker en zo makkelijk en mjam echt een bunker-maaltijd haha!
Nuria zegt:
Mmm, lekkerr zo'n vette hap!!
leonie zegt:
Dat dacht ik!
Rachel zegt:
Heerlijk! Ik ga het toevallig morgen eten! 🙂
leonie zegt:
Lekker! Geniet er van 😉