Mijn kookboeken

Woehoe! Persoonlijk vind ik het wel rete cool dat er gewoon een pagina op deze blog is met de kookboeken die ik heb uitgebracht.

Het meest recente is mijn boek TOFFE TOSTI’S, dat je via deze link bij Bol.com kunt bestellen. Het is een boek met 55 tosti-recepten voor iedere tosti-liefhebber. Het boek kost €14,95 en is sinds november 2017 verkrijgbaar bij boekhandels en online.

In oktober 2016 kwam mijn tweede boek uit: GEWOON WAT EEN STUDENTJE NOG MEER EET. Een vervolg op het succesvolle eerste boek. GEWOON WAT EEN STUDENTJE NOG MEER EET bevat 70 makkelijke recepten voor avondmaaltjes en lunchgerechten die iedere idioot kan klaarmaken. Als ik het kan, kan jij het ook! En daar hoef je heus niet per se student voor te zijn.

Bestellen kan voor €20 via Bol.com of gewoon bij de boekhandel, Bruna of Bijenkorf.

In oktober 2014 kwam mijn eerste kookboek uit: GEWOON WAT EEN STUDENTJE ‘S AVONDS EET. En boek vol makkelijke recepten voor je avondeten. Van typische studentenmaaltijden tot maaltijden om indruk op iemand te maken. Maar wel allemaal knettersimpel en freaking heerlijk.

Bestel mijn eerste boek voor €20 via Bol.com of koop het bij de boekhandel, Bruna of de Bijenkorf.

In 2020 lanceerde ik mijn eerste e-books: Gruwelijk Grillen en de Gruwelijk Grillen Kerstspecial. Klik op de links om deze barbecue boeken te downloaden. Er zijn plannen om deze e-books ook fysiek uit te brengen, maar ik heb nog geen tijd gehad om hier echt iets mee te doen. Ben jij een uitgeverij en lijkt dit je wel wat? Mail me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *