Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

Laatst bijgewerkt mei 2024

1. Algemeen

Welkom bij Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet! Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op uw gebruik van onze blog, webshop en de diensten die wij aanbieden. Door de blog te bezoeken of te gebruiken, stemt u in met deze Voorwaarden.

2. Inhoud

2.1 Auteursrecht

Alle inhoud op deze blog, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, recepten en video’s, is eigendom van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om inhoud van deze blog te kopiëren, te verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.

2.2 Gebruikersbijdragen

Als u ervoor kiest om opmerkingen of andere inhoud bij te dragen aan de blog, verleent u ons een niet-exclusieve, wereldwijde, royaltyvrije licentie om dergelijke inhoud te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te publiceren en te distribueren.

2.3 Verantwoordelijkheid

Hoewel wij streven naar het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle inhoud volledig vrij is van fouten. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of onvolledigheden in de inhoud.

3. Gebruik van de Blog

3.1 Gedragscode

Bij het gebruik van onze blog gaat u ermee akkoord om:

Geen illegale, schadelijke of beledigende inhoud te plaatsen.

Geen spam of ongewenste commerciële berichten te versturen.

De privacy en rechten van anderen te respecteren.

3.2 Beëindiging

Wij behouden ons het recht voor om uw toegang tot de blog te beëindigen of te beperken als u deze Voorwaarden schendt.

4. Webshop

4.1 Producten

Onze webshop biedt zowel fysieke als digitale producten aan. Alle productbeschrijvingen, prijzen en beschikbaarheid zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

4.2 Bestellingen en Betaling

Alle bestellingen zijn onderworpen aan acceptatie en beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling te weigeren. Betalingen dienen volledig te worden voldaan voordat producten worden verzonden of toegankelijk worden gemaakt.

4.3 Levering

Wij streven ernaar om fysieke producten binnen de geschatte levertijden te bezorgen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor vertragingen buiten onze controle.

4.4 Retourbeleid

4.4.1 Fysieke Producten

U heeft het recht om fysieke producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het product ongebruikt en in de originele verpakking is. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

4.4.2 Digitale Producten

Gezien de aard van digitale producten, heeft u geen recht op retour of restitutie zodra de download of toegang tot het digitale product is verleend. Door een digitaal product aan te schaffen, stemt u in met onmiddellijke levering en doet u afstand van uw herroepingsrecht.

5. Externe Links

Onze blog kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd door Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke websites.

6. Privacybeleid

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Voor meer informatie, lees ons privacybeleid via de knop in de rechter hoek onderaan iedere pagina.

7. Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om deze Voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

8. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via:

Gewoon wat een studentje ’s avonds eet

Schoterweg 96

2021HR Haarlem

KVK: 60820659