OVER DEZE BLOG

Over GEWOON WAT EEN STUDENTJE ’S AVONDS EET
Hi! Mijn naam is Leonie ter Veld en ik heet je van harte welkom op mijn blog. Tof dat je er bent! Over het algemeen zijn mijn gedachten een grote wilde warboel, maar over één ding denk ik heel vaak, veel en gestructureerd na en dat is eten. Mijn hele dag staat in het teken van de vraag: Wat eet ik vanavond? Ik ben geen top-kok en al helemáál geen goede bakker (koekenbakker), maar ik eet wel graag lekkere dingen. En wat ik dan voor lekkers eet, dat deel ik op deze blog.

Verwacht geen culinaire blog met geweldige gerechten met ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord, want regelmatig eet ik wraps met kliekjes of spaghetti uit een pakje. Ik vind koken leuk, maar ‘t moet vooral niet te moeilijk zijn. Ik let er ook niet heel erg op of het allemaal tiptop gezond of super goedkoop is. Ik eet gewoon fatsoenlijk:). En gevarieerd. En gewoon waar ik zin in heb. Met ingrediënten uit de supermarkt.

Meer dan alleen eten
Naast schrijven over eten blog ik al jaren over wat ik zelf allemaal meemaak in mijn weekdagboek, over de reizen die ik maak én over het interieur van mijn Haarlemse koophuis.

4 kookboeken in 6 jaar tijd
In 2014 kwam mijn eerste kookboek voor studenten uit: Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. In 2016 lanceerde ik het vervolg ‘Gewoon wat een studentje nog meer eet’, in 2017 publiceerde ik een boek vol tosti-recepten ‘TOFFE TOSTI’S’ en in 2020 het barbecue e-book Gruwelijk Grillen. Mijn boeken zijn ruim 25.000x verkocht.

Verschillende kanalen, verschillende content
Je vindt mijn recepten ook op Facebook en Pinterest. Op YouTube maak ik video’s over tosti’s, reisvlogs en de verbouwing van mijn bouwval. Op Instagram volg je vooral mijn persoonlijke leven, vol kattenfoto’s, interieurtips en gezellige dingen die bij een leuk leven horen.

Belangrijke cijfers
Waar bloggen begon als hobby is het sinds 2015 mijn fulltime baan, omdat ik zo veel mensen bereik en kan inspireren tot toffe dingen.

Maandelijks bereik blog: 100.000 unieke bezoekers
Facebook: 92.000 volgers
Pinterest: 650.000 maandelijkse kijkers
YouTube 14.500 abonnees
Instagram: 41.000 volgers
Insta stories: 20.000 views per story

Ik ben mijn doelgroep
Mijn doelgroep zijn studenten, millennials, starters en iedereen die van makkelijk, toegankelijk en lekker eten houdt. 70% is vrouw en mijn meeste volgers wonen in de randstad of studentensteden in Nederland.

Samenwerken?
Ik werk regelmatig samen met mooie merken – klein en groot – om mijn doelgroep te inspireren. Lijkt het je leuk om een betaalde samenwerking op te zetten? Stuur me een mail.

Tijdlijn
2011: blog opgericht door Leonie ter Veld
2013-2015: blogs geschreven voor LINDAnieuws.nl
2014: 1e kookboek ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’
2015-2016: Chef Food bij maandblad Viva
2016: 2e kookboek ‘Gewoon wat een studentje nog meer eet’
2016: een eigen tosti-item in de zaterdagmiddagshow op radio 3FM
2017: wekelijks een paginagroot artikel over eten in de Metro en op Metronieuws.nl
2017: 3e kookboek ‘TOFFE TOSTI’S’
2020: 1e e-book ‘Gruwelijk Grillen’ en ‘Gruwelijk Grillen Kerstspecial’
2021: start Project De Verbouwing; content in de vorm van een podcast, Instagram posts en blogs over de verbouwing van mijn bouwval tot droomhuis.

Droomt van:
• Een eigen kookshow op radio of televisie
• Een eigen lijn pakjes en zakjes in de supermarkt

Heb jij een interessant aanbod? MAIL!

KvK-nummer: 60820659
Alle foto’s en teksten op deze website zijn gemaakt door mij (Leonie ter Veld) en mogen zonder toestemming niet gekopieerd worden. Doe je dat wel, dan schend je mijn auteursrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *