Leo’s leven #49: moodswings, retail-therapie, eten op het strand en een geweldig boek

Goedemorgen goed volk! Welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen week. Die stond in het teken van enooooorme moodswings, heel veel diners op het strand, een ziekenhuisbezoek met goed en slecht nieuws, vakantieplannen, retail-therapie, wandelen, heel veel migraine en een beetje werk. Lees je mee?

Dinsdag: migraine via de weerapp
Dinsdag was een ingewikkelde dag. Ik stond lekker vroeg op om om 7 uur al aan het werk te gaan en dat bevalt -deze week- echt geweldig. Daardoor heb ik voordat iedereen aan het werk gaat al twee uur zitten knallen en dat is echtttt pure winst. Heel chill.

Helaas kreeg ik rond 10 uur een migraine-aanval en dat betekent in mijn geval (ik heb oog-migraine) dat ik een uur lang alleen maar sterretjes zie en dus niet naar een beeldscherm kan staren. En dus verplicht een uur moet niksen, wat vrij onhandig is als je echt ff lekker aan het werk wil. Maar goed; m’n lijf vertelt me dat het rust nodig heeft, dus ik ben lekker in de tuin gaan zitten met m’n ogen dicht en een podcastje op.

Achteraf ontdekte ik via een volger van Instagram dat migraine iets is wat ook in de lucht hangt; ik had vandaag twee keer een migraine-aanval en dat is echt uitzonderlijk voor mij en ik dacht dat het met m’n hormoon-pillen te maken had, maar kennelijk kan je in de weeronline app zien dat de kans op migraine op sommige dagen hoog is en die stond dinsdag op ‘heel hoog’. VET bizar! Een weerapp kon gewoon mijn migraine voorspellen. What a time to be alive.

Anyway; door de migraine ging ik het maar eens even rustig aan doen. Ik deed het broodnodige voor werk – schreef m’n dagboek, publiceerde de laatste Skootra-content, blogde dit recept, tweakte campagnes- en daarna was het tijd voor vrije tijd: ik ging ff langs de kringloop, een stukje wandelen en we aten ’s avonds op het strand.

Gü toetjes zijn ongesponsord mijn redding deze week.

Woensdag: goed en slecht nieuws
Onze woensdag begon lekker vroeg in het ziekenhuis, waar ik weer langs moest komen voor een echo om te kijken hoe m’n baarmoederslijmvlies erbij ligt. En dat zag er super goed uit. We hebben zelfs de terugplaatsing gepland staan, vet spannend! Helaas kregen we niet alleen goed nieuws, ook werd me verteld dat de hormonen die ik nu slik, ik waarschijnlijk echt nog wéken moet blijven slikken. En dat is echt behoorlijk kut, want ik word er super chag van. En van dat nieuws was ik dus even niet zo vrolijk.

De zoveelste selfie in de wachtkamer
Jan is een schat <3

Eenmaal thuis schreef ik de vierde Project Baby update; over het hele traject voor de eicelpunctie en de hormonen die daar bij kwamen kijken en hoe goed ik me toen voelde. Die blog kun je hier lezen.

Daarna deed ik echt het broodnodige voor werk; ik reageerde op alle reacties op m’n blog/fb/instagram en schreef een recept uit, maar daar bleef het bij. Vandaag was het tijd voor heel veel fijne dingen, zodat ik me misschien een beetje beter zou voelen over het stomme nieuws. En dus was het tijd voor retail-therapie.

Sowieso was het trouwens een razend goed idee om het huis te ontvluchten, want er waren bij ons klusjesmannen bezig om de dakgoten te vervangen (gotta love een koophuis) en dat maakte echt maximaal herrie. En ik was al zo chagrijnig, hahaha. Mijn god, wat heb ik dit vervloekt.

Anyway; ik ontvlutte het huis voor een goede sessie retail-therapie: shoppen om je beter te voelen. Helemaal niet oké en goed voor je want als je erover nadenkt is het idioot dat je geluksgevoelens haalt uit nieuwe kleding kopen (want toxic en slecht voor de wereld), maar het kon me allemaal even totaal aan m’n woke-millennial-reet roesten; ik moest winkelen.

Geweldige jurk maar door m’n opgezwollen eierstokken door de punctie voelde ik me er echt ZO stom in. Maar later op instagram kreeg ik echt een miljard reacties dat de jurk geweldig was en nu wil ik ‘m voor als ik wél ooit zwanger ben, hahaha. Maar goed; misschien is het niet zo’n goed idee om al zwangerschapskleding te gaan kopen voordat dat überhaupt ooit gelukt is. Anyway; het staat me wel goed. Nu die baby nog.
Tot nu toe was retail-therapie echt een tomeloze teleurstelling. Misschien ligt het aan mijn bui dat ik alles lelijk vind bij mezelf, maar tot nu toe helpt het nog niet echt in me gelukkiger voelen. Wat ís dit voor shirt ook?!
Uiteindelijk wel goed geslaagd voor deze veel te dure jurk.
En dit heerlijke topje <3.

Na m’n shopsessie was het tijd voor m’n favoriete plek op de wereld: het strand. Ik nam lekker een boek mee, stapte in de auto (wat eigenlijk ook niet mag van mezelf want ik kan prima op de fiets naar het strand = beter voor de wereld en beter voor m’n conditie, maar ik doe even ALLES waar ik blij van word in het kader van kuthormonen en dat is in dit geval super lui met de auto naar het strand) en heb toen lekker 2 uurtjes op het strand een boek liggen lezen. Ik las deze week De geschiedenis van mijn seksualiteit en het is echt ZOOOOOOO’N aanrader. Echt een GEWELDIG boek. Must read!

Groetjes vanaf het strand
Lees even deze pagina. Dit is toch heer-lijk.

’s Avonds thuis bestelde ik comfortfood via thuisbezorgd (een heel dik bord vol kalfsvlees in gorgonzolasaus, god wat lekker) en daarna deed ik beauty-avond met Jan. Wat heerlijk. 😀

Donderdag: een heerlijke vrije dag
Donderdag was mijn vrije dag en hoewel ik de afgelopen dagen al amper had gewerkt, ging ik het er ook vandaag even lekker van nemen. Ik sliep uit, verdiepte me in eventuele vakantieplannen (we gaan waarschijnlijk in augustus naar Italië en plakken daar een paar dagen wandelen in de bergen aan vast) en haalde de klimop los van de muur. We gaan dit weekend plantenbakken klussen voor op het dakterras en daarvoor moet de klimop heel even van z’n plek, zodat we ‘m zondag weer op de juiste plaats kunnen zetten.

Dit is een before foto.

Daarna deed ik twee totaal uiteenlopende dingen waar ik allebei HEEL blij van werd; ik ging eerst naar de bouwmarkt voor wat klus spullen en daarna naar de pedicure voor fatsoenlijke tenen. HEERLIJK! Bij de pedi zat ik in een hele intense massagestoel en begon ik eindelijk aan het eerste deal van de 7 zussen-boekenreeks. HEERLIJK DIT!

Oh en zoals je leest; m’n humeur is helemaal bijgetrokken. Waar ik t/m woensdag echt nog knetterchag was en nergens echt levensgeluk bij voelde (behalve op het moment van toetjes eten op het strand, maar zelfs toen was de sparkle minimaal), ben ik sinds donderdag weer helemaal vrolijk. Géén idee waar het aan ligt (heel misschien aan een hormoon dat ik ook extra slik nu, of misschien wel door de zon, of de vrije tijd, of… geen idee gewoon), maar het is verrukkelijk. En als ik me zo kan blijven voelen de komende tijd, dan was dat nieuws van afgelopen dinsdag in het ziekenhuis dus echt alleen maar goed nieuws. Laten we het hopen <3.

Ook gisteravond hebben Jan en ik lekker gegeten op het strand en daarna moest ik nog ff sporten, maar door mijn chaotische planskills deze dagen had ik verkeerd gepland en was er helemaal geen plek voor mij bij m’n trainer en mocht ik dus meteen weer naar huis. Het spijt me zeer (i love sporten bij Best in You), maar je kan me ongeveer niet gelukkiger maken dan m’n sportles cancellen. HEERLIJK.

Pompoen met burrata en pesto op het strand. En een restje pasta <3.

Thuis was het tijd voor een Real Housewives marathon met chips en ijskoffie. God, wat is het leven leuk.

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik weer totaal zonnig opgestaan. Daarover lees je volgende week dinsdag in m’n dagboek. Heel benieuwd hoe ik me dan voel :D.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

8 reacties op “Leo’s leven #49: moodswings, retail-therapie, eten op het strand en een geweldig boek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *