Buiten de deur: Kabeljauwfilet met pastinaakstamppot en doperwtenprut bij Radijs Amsterdam

Goedenavond schatjes! Hebben jullie vet genoten van het mooie weer vandaag? Ik had gelukkig een afspraak buiten de deur vanmiddag waardoor ik heerlijk even koffie heb kunnen drinken bij de coffeeroom op de Kinkerstraat. En na werk heb ik meteen een plekje op het terras van Radijs gereserveerd om een hapje te eten met Tine, de fotografe van mijn kookboek. Radijs is echt een top plek als je in de namiddag nog lang van het zonnetje wil genieten op een terras. Bovendien hebben ze een awesome kaart die me al meerdere keren heel goed is bevallen. En ook vandaag stelden ze niet teleur.


Ik bestelde de vis van de dag, wat vandaag een kabeljauwfilet was met een puree van pastinaak en een prutje van doperwten erbij. En gegrilde worteltjes. Vét lekker at ik. En wel een klein beetje een soort van vega…. Tine bestelde de Radijs burger; een dikke hamburger met heul veel frites. Daarom hou ik van Radijs; de porties hier zijn góed! En het eten is heerlijk!

Ook namen we nog een toetje, want ook die zijn echt heel lekker. Terwijl ik niet eens een toetjesmens ben. Ik moet toegeven dat ik ietwat teleurgesteld was toen bleek dat ze de rabarbercrumble niet meer op de kaart hebben staan, maar nam in plaats daarvan de cheesecake en die was g o d d e l i j k. Vet heerlijk! En de rosé was óók lekker.

Nou, je leest het wel; Radijs is echt een vette aanrader in Amsterdam West. Iedere keer blijkt het weer echt een succes, dus ik blijf fan. Wat ook relaxt is trouwens; mocht het bij Radijs nou vol zitten, dan heb je op loopafstand nog drie toffe restaurants met ook goeie terrasjes: Bar Baarsch, Frits (burgerbar) en Café Zurich. Amsterdam West is zo gek nog niet 🙂

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

OOK LEUK IN AMSTERDAM:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *