Buiten de deur: Ravioli met rode biet en ricotta bij Snappers in de Reguliersdwarsstraat (Amsterdam)

Let niet op de slechte foto; met m’n iPhone gemaakt in een sfeervol verlicht restaurant 😉

Goedemiddag! Gisteren was het woensdag en wat betekent dat? Juist: wijnavond! Omdat ik op donderdag vrij ben (of nouja, blogdag heb, dus evengoed hard aan het werk ben :D) wil ik eigenlijk iedere woensdag dik borrelen. En dus trommelde ik vriendinnen Viv en Hiemke op en gingen we een hapje buiten de deur eten, onder het genot van een wijntje. Vriendin Yira tipte het eettentje Snappers, dat in de Reguliersdwarsstraat zit in Amsterdam. Niet een plek waarvan ik verwachtte dat er een tof normaal (haha sorry) leuk eettentje zou zitten, maar dat was 100% wel het geval!

Op de kaart staat van alles: van ravioli tot burgers tot couscous en dikke vleesmaaltijden. Er stond volgens mij één vega optie op de kaart: de ravioli met rode biet, ricotta, Parmezaanse kaas, alfalfa en botersaus met kruiden. Die bestelde ik en dat was een goede keuze! Het eerste hapje vond ik wat saai, maar als je alle smaken een beetje door elkaar mixt wordt het erg lekker! Goeie ravioli hoor, met rode biet en ricotta er in. En helemaal in combi met de alfalfa was het ergggg lekker. Maar mijn instagramvolgers weten ’t al: ik vond het wat weinig. Nu ben ik wel ook echt een grote eter, I know, maar het was gewoon echt niet super veel. Vriendinnetje Hiemke had een burger die wel goed groot was, maar waarvan ik zelf dan ook toch nog wel frites erbij zou willen.

We dronken er chardonnay bij en die was prima, maar na twee flesjes had ik er wel genoeg van. De toetjes waren overigens echt to die for lekker. En heel groot qua portie, waar ik dan weer erg gelukkig van werd. Dat begrijp je ;). We namen de cheesecake die echt suuuuuuper romig was (dikke aanrader) en de brownie met witte chocoladesaus en vanille-ijs en die was ook vrij fantastisch.

Dus, een super leuke tent met hele lekkere bediening (mag gezegd worden), heel leuk ingericht, een prima kaart met verschillende mogelijkheden en het eten is lekker. Ik vind het zéker een aanrader! En makkelijk want het zit dik in het centrum; dus na een dag Kalverstraat slenteren of als je gewoon überhaupt in het centrum van Amsterdam bent is dit echt wel een leuk plekje voor een hapje en een drankje. Dus onthoud: Snappers in de Reguliersdwarsstraat.

PS: Ook awesome: ze hebben echt een tof toilet. In je hokje wordt chillmuziek gedraaid, staan geurstokjes en hangen twintigduizend toffe fotolijstjes. Echt, je blijft wel even zitten hahaha ;).

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER LEUKE RESTAURANTJES:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *