Goedenavond! Vanavond heb ik lekker een Wienerschnitzel gegeten met rode aardappelen en sla. Super simpel en inspiratieloos, maar wel lekker. Én lekker fris met citroensap over de schnitzel!
Rode aardappel is echt mijn uitvinding van de eeuw: veel lekkerder dan gewone aardappelen. En heerlijk om te koken in bouillon, of eerst gewoon koken in water en daarna bakken in de koekenpan. Of lekker met rozemarijn en knoflook!
Anyway, dat was het weer voor vandaag:) Tot morgen!
Anna zegt:
Ik volg je blog heel graag, haal er veel inspiratie uit! Ik vraag me af waarin die rode aardappelen verschillen van gewone?
leonie zegt:
Leuk dat je me volgt en dat ik je inspireer!! Houden zo:)
Ik vind rode aardappelen iets zoeter dan gewone aardappelen. En minder saai!
Charlotte zegt:
wat maak jij prachtige foto's zeg! Heb je tips om eten mooi te fotograferen?
leonie zegt:
Bedankt voor het compliment 😀 Ik fotografeer nog niet zo lang dus veel verstand heb ik er niet van. Ik gebruik een fijne lens en dat is het halve werk, en zorg altijd voor ene lage f-waarde (meestal tussen de 1.8 en 2.2) en fotograferen doe ik altijd in goed licht!
Claire zegt:
Ziet er lekker uit!
Waar kan je rode aardappel kopen? Ook gewoon bij de AH enzo?
leonie zegt:
Ja gewoon bij de ah! per 1,5 kilo en het zijn behoorlijk grote aardappelen. Ze heten volgens mij culinaire aardappelen, of zoiets. In een rode verpakking!
Claire zegt:
Oké, dankje! Ik ga eens kijken! 🙂