Buiten de deur: Coquilles, couscous, geitenkaas en frites bij Bo Cinq + WINACTIE

Goedemiddag! Live vanuit mijn voortuin schrijf ik deze blogpost met geknepen ogen want het zonnetje schijnt echt keihhhhhard. Wat een leven. Het is donderdag vandaag en dus heb ik weer blogdag. En dus kon ik gisteren borrelen en dus heb ik net een tostivideo gegeten. eh, opgenomen. En dat alles is niet een gevolg van elkaar, maar wel van het feit dat het donderdag is vandaag. En de zon schijnt! VET HARD. Zo lekker.

Gisteravond ben ik uit eten geweest met friend Martiepants! Ik had een Diningcity Unlimited card (en nog 3, die ik via een winactie mag weggeven!!), daarmee kun je voor 50 euro gratis of met korting eten bij aangesloten restaurants. Nou, dat wilde ik wel eens uitproberen en dus reserveerde ik bij Bo Cinq, een restaurant waar ik anders zeker niet heen was geweest want; best duur en een beetje te hoog gegrepen voor me. En ik had er gewoon nog nooit van gehoord. Maar! Ik heb zo gruwelijk lekker gegeten en dat is tof.

We hadden maar heel kort te tijd, omdat we tot 6 uur gingen werken en om half 8 al in de voorstelling The Sunshine Boys moesten zitten. Maar het restaurant had alle begrip en hielp ons snel :). We bestelden verschillende dingetjes van de kaart, omdat er super veel lekkere dingen op stonden en we alles uit wilden proberen. We bestelden de coquilles (voorgerecht), een geitenkaasding (voorgerecht), truffelfrietjes (bijgerecht) en 1x de couscous met gegrilde groenten (hoofdgerecht). In totaal kostte dit 66 euro (met wijn), maar wij hadden 50% korting.

We deelden alles met z’n tweeën en hadden hier genoeg aan, maar het was wel een lichte maaltijd. Echter, het allerbelangrijkste: we hebben echt zo zo zo lekker gegeten. Ik lust dus geen geitenkaas hè. En geen truffel. Maar ik zat in experimentele modus en wilde dingen uitproberen en holymoly, dit was zó lekker. Bij de geitenkaas zat een soort zoetige dressing die echt fantastisch was en die frites met truffel waren ook heel lekker. Ik begin het een beetje te leren eten inmiddels, dus dat is fijn :D. Zelfs de couscous was verrukkelijk; kan saai zijn natuurlijk, maar er zaten echt flink wat gegrilde groentes bij (van bonen, sugarsnaps en venkel tot pompoen en lekkere vijgen). Dikke aanrader dus! Oh en de coquilles? Ja, coquilles. Altijd goed.

Dus, wij aten super lekker en ik vind het een dikke aanrader, Bo Cinq. Wél dus echt een beetje duur, maar met zo’n Diningcity Unlimited card is het gewoon goed te doen. Nu stonden wij alleen nog wel voor een stomme verrassing. Ik had een rode Diningcitycard die je voor 50 euro laat dineren. Op de site stond met een sterretje bij vrijdag en zaterdag aangegeven dat het diner bij Bo Cinq dan 50% korting zou hebben met de Diningcitycard, ipv 100% korting op andere dagen. Ik was er op woensdag en ging er dus van uit dat we 100% korting hadden (tot 50 euro, want mijn kaart was 50 euro waard), maar dat geldt kennelijk alleen als je met 1 persoon bent? Een super rare regel en daardoor heb ik toch nog 33 euro moeten betalen. Wat ik helemaal niet erg of veel vond voor het diner wat we hadden gehad, maar het staat wel héél onduidelijk op de site van Diningcity. Let daar goed op, want…. IK MAG 3 DINING CITY CARDS WEGGEVEN (en je wil niet bedrogen uitkomen).

WINACTIE
Wil jij ook wel voor 50 euro uit eten bij een van de 500 aangesloten restaurants en net als ik ook eens iets anders proberen dan anders? Reageer op deze facebookpost even waarom jij wil winnen en tag iemand in je bericht met wie je uit eten wil. Begin volgende week maak ik de drie winnaars bekend! Kom maar door 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *