Nieuwe lunchkaart bij SLA Amsterdam

Hoi allemaal! Een paar weekjes geleden (foei leonie), was ik met collegabloggerfriend Claartje (Foodness.nl) mee naar een eventje van SLA. Samen met veel leuke healthbloggers mochten we de héle vernieuwde lunchkaart van SLA uitproberen. In kleine porties, zodat we alles konden proeven. Wat ben ik toch lucky om foodblogger te zijn, top-hobby! 😀

Zijn jullie al bekend met SLA? Ik vind het echt een awesome lunchplekje. Het zit nu denk ik een jaar of 2 (?) in Amsterdam en ik ben er een paar keer geweest. Ik ben vooral fan van dat je zelf je salade mag samenstellen met alles wat je lekker vindt. Maar nu gingen we de vooraf samenegstelde gerechtjes proeven en jemig, wat heb ik gru-we-lijk lekker geluncht. Echt, alles was lekker. Ik at zelfs dingen met koriander en geitenkaas en zelfs dat was lekker. Mmmm!

Ik ga jullie mijn favoriete gerechtjes van het nieuwe menu vertellen. Het hele menu vind je hier. En ik kan vooral aanbevelen om het binnenkort lekker zelf uit te proberen. SLA is awesome, dus ga maar langs :). Oké, mijn favorieten van het nieuwe menu waren o.a. de courgettesoep met venkel en Italiaanse kaas, de Vegan Rainbow bowl (met o.a. pompoen, avocado, noten en bonen, gruwelijk lekker), de salade van met lamsworstjes van Brandt & Levie en de mini fritatta met een heerlijk hapje met geitenbrie (ik lust officiëel dus geen geitenkaas) en pompoen en zoete aardappel. Oooh man, wat een goed menu. Ik ben fan, en dat schrijf ik niet omdat ik gratis mocht lunchen. Ik heb écht heel lekker gegeten, dus een dikke aanrader vind ik het. 🙂

Wat vind jij nou een leuk lunchtentje in Amsterdam? Of kom je ook regelmatig bij SLA?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK IN AMSTERDAM:

Eén reactie op “Nieuwe lunchkaart bij SLA Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *