Plog: Mijn laatste dagje Londen: Obika, Oxford Street, Garfunkel’s & terugvliegen

Ooooh mijn god jongens, het is zo ernstig met mijn blogachterstand gesteld, dat ik jullie gewoon nog moet vertellen over mijn laatste dagje Londen, eind maart. Ennn ik wil jullie nog een recap geven. EN dat moet nu toch wel eens even nu, want donderdag vertrek ik alweer op m’n volgende citytrip, haha.


In mijn vorige blogpost over Londen, was ik gebleven bij Obica, de beste mozzarellabar ter wereld. Na een hapje in die hemel, ging ik door naar Oxford Street, waar ik totaal per ongeluk terecht was gekomen. Ik wilde hier nog wel shoppen, maar ik dacht dat ‘t niet echt meer in de planning paste /op de route lag. Nou, dat bleek toch anders toen ik in een winkelstraat stond en om me heen keek en op de bordjes las ‘Oxford Street’. Ik shopte heel even bij Primark (en slaagde goedddd) en wilde nog door naar Dorothy Perkins, maar ik had echt geen plek meer in mijn handbagage, dus het zou een beetje kansloos zijn om verder te shoppen. Daarom besloot ik om door te gaan naar het volgende eettentje.


In de tussentijd was het lekker gaan regenen…


Als je naar Londen gaat, wíl je gewoon sowieso ergens Fish & Chips eten. Ik in ieder geval wel. Ik besloot dat op de laatste dag te doen (super dom besluit, want ik was een beetje ziek en om dat rete vette vis te eten is natuurlijk niet vreselijk verstandig) en streek neer bij Garfunkel’s. Ik weet niet zo goed wat het verhaal achter Garfunkel’s is, behalve dat het o-ver-al in Londen zit en ik dus vond dat ik er maar moest eten. En het was prima!


Na de fish & Chips besloot ik nog een klein rondje door de stad te lopen. Ik had wat tijd over en het leek me wel leuk om weer even te gaan kijken bij de brug die uitkijkt op de Big Ben en The London Eye. Hier was ik in 2013 met mijn toenmalige boyfriend geweest en ik was benieuwd hoe het er nu bij stond. Het begon alleen weer te regenen en dat was een beetje jammer. Maar verder, heerlijk! Uitkijkend over de Theems overdacht ik mijn minitrip naar Londen en ik was blij :D.

Na m’n miniwandeling ging ik terug naar m’n hotel om daar m’n koffer op te halen en de taxi richting Londen City Airport te nemen. Een laatste ritje door deze awesome stad. Hoe kon ik Londen ooit niet tof vinden? Echt, ik heb zo’n gruwelijk fantastisch weekend gehad en denk dat ik heel snel weer (in m’n eentje) terug ga komen in Londen. Ik voelde me er bijna een soort van thuis, terwijl ik er voor de 2e keer was.

Mijn hotel (Strand Palace Hotel), de locatie, de vlucht naar Londen City; alles was heerlijk en chill. Echt, Londen: I love you. Hope to see you soon again?

RECAP:
Londen is the best place to be! Dingen die je niet wilt missen: Borough foodmarket, het Strand Palace Hotel is een fantastisch verblijf, Victoria’s Secret is een hele beleving en als het te druk is bij The Breakfast Club, ga dan ontbijten bij Imli Street. En het is het waard om een uur te wachten in Jamie’s Italian! En verder lees je hier, hier en hier heel veel tips van mijn lezers!

LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER LONDENBLOGS

2 reacties op “Plog: Mijn laatste dagje Londen: Obika, Oxford Street, Garfunkel’s & terugvliegen

  • Hoi hoi,
    Ik ga in Augustus 4 dagen naar Londen! Ik wist dat je een x naar Londen bent geweest dus heb je blogs nog eens terug gelezen, super leuk. Ik zit met mijn hoofd al helemaal in Londen haha. Beetje spannend, ga ook helemaal alleen maar heb er veel zin in! Heb al een heel lijstje met wat ik wil doen, zien en natuurlijk eten 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *