Kant- en klaar: Nasi met kipsaté van Dirk

Goedemorgen! Iedere dinsdagavond ga ik naar dansles, dus zo ook gisteravond. En ik kan je vertellen dat ik het best lastig vind om dan van te voren iets te eten. Wat eet jij voordat je gaat sporten? Ik heb de neiging om sowieso veel te veel te eten (want LEKKER) en heb ook maar weinig tijd om iets klaar te maken, maar lang niet altijd zin in een salade ofzo. Help! Wat eet jij graag voor het sporten?

Gisteravond had ik in ieder geval extreem veel zin in nasi, maar geen tijd om het klaar te maken. En dus kocht ik, tegen best wel wat principes in (koken is zo makkelijk, je hebt altijd tijd om iets te maken!), een magnetronmaaltijd: nasi met kipsaté van de Dirk.


Hij moest 4 minuten in de magnetron en toen was ‘ie klaar. Best wel makkelijk… De kip was echter niet te eten; gortdroog en het zag er ook echt onsmakelijk uit. De nasi en de satésaus daarentegen waren echt goed te doen. Het smaakte naar een nasi die je zelf kan maken of bij de Chinees haalt, maar dan als ‘ie een dag oud is en je nog een prakje in de magnetron opwarmt. Maar dat was eigenlijk wel prima. En op zich heb ik er wel een 3 uur durende dansles op uitgehouden zonder over te geven (haha).. Dus 🙂

Eet jij wel eens een magnetronmaaltijd?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER KANT- EN KLAAR:

4 reacties op “Kant- en klaar: Nasi met kipsaté van Dirk

  • Ik probeer wel licht te eten voor t sporten. Of ik split de maaltijd, voor en na t sporten. Mr soms pasta met rode saus, wok etc. Of je kan n dubbele portie koken en iets in vriezen voor je dinsdagen?
    Ik heb wel eens magnetronmaaltijden gegeten. Vooral toen ik bij n helpdesk werkte en avonddienst had. Sommige dingen zijn best ok, vooral Aziatisch. Mr die Hollandse maaltijden zoals stamppot vind ik er echt nieet smakelijk uit zien. Stoommaaltijden zijn echt yum though bijna altijd! Alleen wel wat duurder helaas.

  • Ik eet eigenlijk nooit magnetronmaaltijden. Ik kook liever en vaak vind ik die maaltijden ook gewoon niet lekker (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk) 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *