Vega couscous met avocado, tomaat, rucola, pompoenpitten en feta

Goedemiddag! Fijne Hemelvaartsdag vandaag! Wat een onzin eigenlijk hè? Ik vind het heerlijk dat ik deze week een dagje extra vrij ben, maar eigenlijk is het best onzin. Maar awesome. Ik denk dat ik straks nog even naar de Rollende keukens ga, maar ik ben veel te lui vandaag en hang tot nu toe alleen nog maar op de bank met series en chips. Maar goed.

Gisteravond had ik echt de ergste buikpijn ooit (niet echt ooit, maar wel heel erg) en hoewel ik van plan was om hotdogs klaar te maken voor mezelf, moest ik ‘t even doen met couscous met dingetjes die nog in huis waren. Zo veel buikpijn dat ik echt geen stap meer kon verzetten en dus niet in staat was tot boodschappen. Heel irritant, maar kan gebeuren. Ik maakte dus couscous met restjes en eigenlijk was het echt heel erg geslaagd. Voor herhaling vatbaar! En ik kan niet vaak genoeg zeggen: zorg als student dat je altijd couscous in huis hebt. Echt, zó handig op momenten als deze.

Nodig voor één persoon: couscous – plukje rucola – 1/2 eetrijpe avocado – 1/2 tomaat – 1 eetlepel feta – 1 eetlepel rozijnen – 1 eetlepel pompoenpitten – scheutje olijfolie

Meng de couscous met kokend water en laat wellen. Doe rucola in je kommetje. Snij een tomaat klein en roer door de couscous, samen met de avocado die als het goed is heel zacht is. Doe in het kommetje. Strooi er rozijnen, pompoenpitten en feta over en eindig met een scheutje olijfolie en peper en zout. Eet smakelijk!

Heel makkelijk, in 10 minuten op tafel en toch voedzaam, vullend en lekker. Aanradertje dus!

Dus.. Wie ga ik zo nog tegenkomen op de Rollende Keukens?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

OOK LEKKER:

5 reacties op “Vega couscous met avocado, tomaat, rucola, pompoenpitten en feta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *