Dinner: Couscous met Oosterse wokgroentes, mango, mozzarella en pistachenoten

GOEDENAVOND! Ik heb heel veel energie want ik ging net dansen en ik hou er van en ik vind het echt tof dat ik sinds kort weer op dansles zit, woehoeee! En ik at heel heel heel lekker vanavond en dat deel ik dus graag met jullie, maar ik heb wel een beetje haast (dat je denkt; wat ga jij nog doen om tien uur ’s avonds) maarrrrrrrr ik ga het recept van deze veel te verrukkelijke couscous met Oosterse wokgroentes NU met je delen. En echt, het is HEEL lekker. En had ik al gezegd dat het binnen 8 minuten op tafel staat (iets met haast…)? JEEJ!

Nodig voor ̩̩n persoon: 1/2 zakje Oosterse wokgroentes Р1 stuk mango Р1/2 bol mozzarella Р70gr couscous Рeetlepel pistachenoten Рpeper & zout

Kook water en wel de couscous hierin tot ’t goed is (2 minuten). Wok de Oosterse wokgroentes (zakje van 250gr van AH en neem daar de helft van) in wokolie ongeveer 6-8 minuten. Snij je mango op een awesome manier (willen jullie dat ik hier een filmpje van maak?) en meng met de couscous. Roer de groentes ook door de couscous, serveer stukjes mozzarella er op en top af met pistachenoten. Klein beetje peper & zout (must) erbij en klaar!

Het zag er super leuk uit (jeej, kleur!) en mijn verwachting was dat het niet echt te eten zou zijn, want Aziatisch (groentes) met Marrokaans (couscous) en Italiaans (mozzarella)?! Maar echt hoor; dit was vet lekker! Ik ga dit ab-so-luut nog eens eten. Dikke aanrader! En ik heb er ook heel chill op gesport (geen braakneigingen dit keer, WIN WIN WIN).

Dus 🙂 Wat at jij vanavond?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “Dinner: Couscous met Oosterse wokgroentes, mango, mozzarella en pistachenoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *