Vega: Spinazie-groene couscous met pompoen, zoete aardappel, munt, abrikozen & parmezaanse kaas

HALLO! Nou jongens, ziet deze maaltijd er niet heerlijk kleurig uit? Helaas bleef het daar ook bij, want wát een saaie maaltijd was dit hee. Je gelooft het niet, omdat ie er zo mooi en kleurrijk uit ziet, maar qua smaak was het echt super flauw en doodsaai. Maar goed, ik ga jullie toch het recept geven ;-). Wat overigens tot stand kwam door restjes die ik nog in huis had, haha. Dus dat moest toch op.

Nodig voor één persoon: 200gr pompoenstukjes – 1 zoete aardappel – 1 hand spinazie – 1/2 rode ui – paar blaadjes munt – 1 teen knoflook – wat couscous – 2 gedroogde abrikozen – 1 eetlepel parmezaanse kaas

Snij de zoete aardappel in stukjes en meng met de pompoenstukjes en een teen knoflook (uitgeperst) in een ovenschaal met olijfolie. Zet dit 45 minuten op 180C in de oven en daarna nog 10 minuten op grillstand. Snij de spinazie en de rode ui fijn met een staafmixer en doe de droge couscous erbij. Schenk er kokend water op en laat de couscous wellen. Snij de gedroogde abrikoos in kleine stukjes en meng, samen met stukjes munt, met de couscous. Doe de couscous op je bord, serveer de pompoen & zoete aardappel er op en top af met parmezaanse kaas. klaar!

Veel te veel werk voor zo’n gruwelijk saaie maaltijd. En waar ‘t ‘m nou aan lag? Geen idee! Alle verbetersuggesties zijn daarom welkom in de comments hieronder!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Vega: Spinazie-groene couscous met pompoen, zoete aardappel, munt, abrikozen & parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *