Kookboekupdate: een trailer filmen, bellen met EditieNL en DE BOEKLANCERING – you’re invited!

Over een maand is ‘ie er!! Het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet- kookboek! Aaaaaah! 😀 Hoog tijd dus weer voor een kookboekupdate. Lees je mee?

DE BOEKLANCERING: you’re invited!
We zijn er uit wanneer het boek gelanceerd gaat worden! 21 oktober vanaf 5 uur in Pacific Parc in het Westerpark in Amsterdam! En het leuke is: iedereen is uitgenodigd! JIJ DUS OOK! Meld je aan voor het facebookevent als je echt van plan bent om te komen. En dat iedereen uitgenodigd is, moet natuurlijk niet betekenen dat ‘t een project-x feestje wordt… Maar dat komt vast goed ;-).

Een trailer filmen
Afgelopen zaterdag kwam Gijs Hoekstra bij me langs om een trailer te filmen voor het boek. Dit is niet echt gebruikelijk, maar Uitgeverij Brandt vindt ‘t juist leuk om wat extra’s te doen, om hun boeken te promoten. En dus gingen we een trailer opnemen! Gijs filmde me tijdens het boodschappen doen en koken en interviewde me kort. Zodra het filmpje af is deel ik die natuurlijk met jullie. Of nou ja, eigenlijk alleen als het een leuk filmpje is geworden, hahaha. Het was in ieder geval een hele gezellige middag! 😀

Publiciteit!
Deze week zat dan weer vol met allemaal leuke publiciteitsaanvragen en één minder leuke. Ik kreeg begin deze week een berichtje van EditieNL dat ze misschien wel een item wilden maken over studentenkookboeken, en mij daar graag bij betrokken. Super tof! Donderdag belde de redactie om een gesprekje te voeren om te kijken of ‘t wat zou worden. Een hartstikke leuk telefoongesprek, van beide kanten! Helaas kreeg ik vrijdagochtend mail dat ‘t item toch niet door ging.. Ze kozen voor een onderwerp iets meer gericht op gezonde voeding. Super jammer! Maar tja, dat hoort er ook bij!

GOODIEBAGS
Verder ben ik deze week gaan brainstormen over goodiebags, die ik heel graag zou hebben (een aantal) op de lancering op 21 oktober. Dit is echter nog best een projectje en ik weet niet of ik ‘t van de grond ga krijgen. Maar joh, ik kijk gewoon :D. Het is in ieder geval leuk om over na te denken:D

Winnen
Wist je dat je mij boek kunt winnen via Jamie Magazine? Kijk op de website en doe mee!

Leo, ik wil je kookboek!
Stuur mij een mailtje met in het onderwerp ‘Leo, ik wil je kookboek’, dan zorg ik dat je een reminder krijgt zodra het boek (bijna) uit is! 🙂

Nou, dat was ‘m wel weer voor deze week volgens mij… Maandag heb ik een afspraak bij Pacific om een en ander door te spreken over de lancering. Zin in! En volgende week zondag de volgende update! Wieeeeeh! 😀 Tot dan!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

Eén reactie op “Kookboekupdate: een trailer filmen, bellen met EditieNL en DE BOEKLANCERING – you’re invited!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *