Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet op Foodness: Hoe en waarom je koelkast indelen!

Hi! Er staat weer een nieuwe blogpost online voor Foodness! Dit keer over hoe je je koelkast het beste kunt indelen…

Dag allemaal! Weten jullie nog mijn allereerste blog voor Foodness.nl? Daarin stelde ik mezelf voor aan de hand van mijn koelkast. Mijn rommelige koelkast; overal ligt wat, alles ligt half open en ik let totaal niet op of een product op de juiste plek ligt. Want wist je dat je je koelkast op een bepaalde manier zou moeten indelen, zodat de producten precies in de goede temperatuur liggen of staan? Nou, ik wist het wel, maar heb me er nooit in verdiept. Tot ik aan het nadenken was over een blogpost voor Foodness. En dit lijkt me een mooi onderwerp; zowel voor mezelf, als ongetwijfeld ook voor een aantal lezeressen. Hoe deel je je koelkast op de beste manier in? Let’s find out!

Je kunt de hele blogpost hier lezen.


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER FOODNESS:

2 reacties op “Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet op Foodness: Hoe en waarom je koelkast indelen!

  • Anoniem zegt:

    Ik dacht dat het eierrekje is voor de gekookte eieren die je wilt bewaren. Ik kook in het weekend altijd een aantal eieren om mee te nemen naar mijn werk, voor op brood of in een salade. De gekookte eieren bewaar ik altijd in het eierrekje in de koelkast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *