Mijn afgelopen week: Terrassen, première in DeLaMar en fingerlickinggood chicken!

Hallo allemaal! De afgelopen dagen schoot het bloggen er weer een beetje in en daarom vandaag maar weer eens een samenvatting van wat er allemaal in mijn leven gebeurt de afgelopen week. Ik begin bij afgelopen vrijdag, want volgens mij ben ik daar een soort van gebleven met bloggen.


Vrijdag was het fantastisch weer en moest ik natuurlijk na werk meteen het terras op. Ik ging met Marte naar Pacific in het Westerpark, mijn favoriete terras in Amsterdam. En niet alleen mijn favoriete terras, het was er echt super druk. Maar tóch wisten we nog een plekje te veroveren in het zonnetje en hebben we er heerlijk gezeten. We bestelden een fles rosé, die in een waterfles geserveerd werd waardoor ik geen idee heb wat voor rosé het was, maar hij was lekker en dat is het belangrijkste. Erbij namen we hapjes die er ongeveer een uur over hebben gedaan tot ze bij ons waren, omdat het zó druk was. Maar mjam, wat een heeeeeerlijke avond zeg.


En toen was het zaterdag en had ik de beste dag ooit. Nee, dat is niet waar, maar ik had wel echt een heerlijke dag. Voor het eerst sinds tijden had ik even geen plannen (of nee, ik cancelde m’n filmdag met de Studentenkookshow) en had ik dus weer ff tijd voor het huishouden en om aan te kloten. En laat ‘t nou ook regenen die dag, dus een perfecte aanklootdag.. Bovendien deed ik m’n administratie (iets wat ik HAAT). ‘s Avonds keek ik echt een geweldige film die iedereen moet zien: Les Petits Mouchoirs. Zo zo zo goed! Dus, die kijken :). Oh, en ik at spaghetti; een van mijn lievelingsgerechten, gewoon uit een pakje van Honig en met Doritos erbij. Veel te heerlijk.


Zondag hadden we weer première in DeLaMar en moest ik werken. Ik sta op zo’n dag in een mooi jurkje op de rode loper om een fotograaf te begeleiden en moet ondertussen de hele dag een liveblog bijhouden. Heel leuk, maar ook heel vermoeiend. Het leukste aan zo’n premiere is dat we dan ‘s avonds een dikke borrel hebben. En jullie weten inmiddels wel dat ik niet vies ben van een borreltje ;). We gingen door naar een kroegje naast DeLaMar, de Smoeshaan, waar ik twee tosti’s at als avondeten, want ik kwam echt om van de honger (en heb dat tegen iedereen gezegd die ik tegen kwam, hahaha). Maar! Een awesome borrel en Martiepants bleef bij me slapen, waar ik thuis nog even om 12 uur ‘s nachts een spaghetti bolognese klaarmaakte omdat ik zo’n trek had.


Maandag was ik natuurlijk vrij brak en dat was gaar want ik moest gewoon weer op kantoor zitten… ‘s Avonds ging ik eten bij vriendinnetje Amanda die een paar maanden geleden is bevallen van Liv. Op verlaat kraamvisite dus, samen met m’n roommate Kim. De vriend van Amanda had een heerlijk kippetje voor ons klaargemaakt en ik hoop dat ik helemaal heb onthouden waarmee hij gemarineerd had, zodat jij ook zo’n lekker kippetje kan klaarmaken. Volgens mij was het een mengsel van sojasaus, honing, gember, limoenschil en verder weet ik het niet meer. Maar het was echt heel lekker!

Dus, nu is het dinsdagochtend en ben je weer een klein beetje op de hoogte van mijn tijd, super belangrijk. Vanavond ga ik dansen, dat doe ik sinds kort iedere dinsdagavond, en daardoor eet ik vanavond weer niet thuis! Maar morgen wel hoor. Hoewel; het zou me niks verbazen als ik morgen op een terrasje neerstrijk omdat het echt fantastisch weer wordt! Nou goed, we spreken elkaar wel weer 😉

PS: Ik ga jullie binnenkort heel leuk nieuws vertellen, aaaah ik kan niet wachten 😀

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Eén reactie op “Mijn afgelopen week: Terrassen, première in DeLaMar en fingerlickinggood chicken!

  • Marieke zegt:

    Leuke update! Heerlijk hé, dit weertje en de terrasjes die er bij horen.
    Ben trouwens benieuwd naar het nieuws, groetjes Marieke!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *