Leo’s week 33, 34 & 35: de hoogtepunten van augustus! O.a. presentaties geven, bieden op een huis, Noorderzon en heel veel filmdagen

Hey you! Oh jongens; sorry dat ik zo afwezig was de afgelopen weken. Ik was gewoon iedere week TE DRUK om mijn weekdagboek te schrijven… Dat is toch niet normaal? I’m so sorry dat je zo lang hebt moeten wachten op deze blog. Ik wilde ‘m echt heel graag schrijven, want ik heb zoooooo veel beleefd, maar ik kon er gewoon geen tijd voor vinden. Maar eindelijk! Augustus is voorbij en dat is een mooi moment om terug te blikken op mijn favoriete momenten. Hoogtepunten en dieptepunten kan ik je vertellen. Maar vooral héél veel hoogtepunten! Zo had ik een hele toffe presentatieklus voor de camera, heb ik presentaties gegeven op introductieweken, ging ik naar Lowlands (ja zelfs daar heb ik nog geen weekdagboek over geschreven) en naar Noorderzon in Groningen, is de Studenten Bonus Battle weer begonnen en hebben Jan en ik voor het eerst ooit een bod uitgebracht op een koophuis. IN HAARLEM!

Ik ga je er uitgebreid over bijpraten. Pak je er ff een kop thee/zak chips/glas wijn/ bij? Dan ga ik je uitgebreid meenemen in mijn afgelopen 3 weken. Let’s go!

Presentaties tijdens Introweken Leiden & Utrecht
Ooooh dit vond ik vet. Ik mocht tijdens de introductieweken voor nieuwe studenten in Leiden en in Utrecht een presentatie geven over studentenvoedsel. ZO LEUK! En ook zó spannend.

De eerste presentatie gaf ik in Leiden op de Hogeschool in een collegezaal. Zo leuk! Nadeel was alleen wel dat ik me echt super ziek voelde die week… Op zondagavond kreeg ik namelijk buikgriep en dat in combinatie met mijn toch al slecht werkende darmen, was echt een dikke shitzooi. Ja, pun intended. Maar goed; ik ging toch voor een groep studenten mijn zegje doen en vond het achteraf echt ontzettend tof!

IMG_5845

Ik hield een presentatie over alles wat je moet weten om goedkoop, makkelijk en snel te koken als student. En ik moet zeggen; die presentatie stond echt vol met goede tips, die ik in de afgelopen jaren heb verzameld. Ik zit er aan te denken om er nog een soort van samenvatting van online te gooien. Een e-book ofzo? Maar goed; ik heb altijd duizend ideeën hè? 😉

De tweede presentatie gaf ik in Utrecht en dat was me toch een partij spannend. Hier ga ik je dan ook meteen vertellen over mijn dieeeeeeptepunt deze weken; ik had echt een complete zenuwinzinking van te voren toen ik zag hoe groot het podium was en dat Thomas van Stuk TV op dat moment aan het presenteren was. AAAAAH!

IMG_7378

Natuurlijk kon ik niet meer terug en ik ben er toen maar gewoon gaan staan. En wat denk je? SUPER leuk vond ik het. Echt vét leuk! Ik moet dit gewoon vaker doen, zodat ik het niet zo spannend meer vind iedere keer. En alle tips tegen de spanning zijn welkom :D. Tot zo ver mijn presentaties tijdens de introweken <3.

IMG_5881
Ik vond het podium ZO GROOT en intimiderend, dat ik er maar lekker op ben gaan zitten en zo m’n presentatie heb gegeven. Zo was ik veel meer een met het publiek en dat voelde echt goed!

Heel veel huizen bezichtigen
De afgelopen weken stonden ook nog in het teken van heel veel huizen bezichtigen. Hoewel Jan en ik net onze housewarming achter de rug hebben, zijn we gewoon ook al verder aan het kijken naar een koopwoning. In Haarlem! Omdat de Amsterdamse huizenmarkt echt niet te doen is en al helemaal niet met onze eisen. We willen namelijk minimaal 75m2, een tuin, 3 kamers én in een leuke wijk wonen. En daar geen 6 ton voor betalen (hallo: KOEKOEK). Dus Amsterdam gaat ‘m waarschijnlijk niet worden, maar in Haarlem hebben we al wel een paar pareltjes gezien…

Voor het eerst bieden op een huis!
We hebben zelfs al voor het eerst geboden op een huis! Waaaaah!

Dit huis mochten we bezichtigen op een donderdag en ligt echt op een fantastische locatie in Haarlem; lekker dicht bij het centrum en het station. Toen ik het huis op Funda zag, was ik meteen al verliefd en voelde ik er héél veel voor. Toen we het eenmaal konden bekijken waren we er allebei echt verliefd op. Dit is óns huis, wauw!

IMG_6288

De huizenmarkt is ook in Haarlem behoorlijk overstuur en dus kregen we tijdens de bezichtiging al te horen dat we de volgende dag voor 12 uur een eindbod neer moesten leggen. Pfoe!

Dit hebben we dan ook gedaan. We verwachtten dat het huis flink over de vraagprijs heen verkocht gaat worden, maar we bepalen ons bod vooral op basis van wat we zelf echt maximaal uit willen geven aan een huis. In de wetenschap dat het misschien te weinig is, maar ja; ik wil geen onmogelijke maandlasten.

Op vrijdagochtend net voor 12 uur dienen we ons bod in en anderhalf uur later worden we al gebeld: helaas, we zijn het niet geworden.

Potverdikkie! We hebben toch anderhalf uur in de waan geleefd dat we misschien wel een huis hadden gekocht in HAARLEM! AAAAH!

Kleine troost: op maandagochtend heb ik met de makelaar gebeld en die wist me te vertellen dat het huis voor 75.000 euro boven de vraagprijs is verkocht. MENSEN ZIJN HE-LE-MAAL GEK GEWORDEN.

To be continued…?

Lowlands en Noorderzon festival <3
Ook nog gebeurd in de afgelopen weken: ik ging zoals ieder jaar naar Lowlands! En had het er ook dit jaar weer onwijs naar m’n zin. Ik schreef van te voren al wat blogs voor Lowlands en ook achteraf heb ik een verslag geschreven van de hoogtepunten; want die waren er genoeg. Check dat verslag hierzo!

IMG_6062
Uitgeput van 3 dagen mooiheid <3
IMG_6012_Facetune_19-08-2018-14-41-14
Dit was mijn Lowlands-hoogtepunt en je kan ook wel zien dat ik hier op m’n gelukkigst was. Dit was in het restaurant Brasserie 2050 en dat eten was ZOOOOO goed.

En naast Lowlands ging ik deze maand ook nog naar Noorderzon festival in Groningen. Puur toevallig hoor; ik was een weekendje in Assen bij m’n ouders en toen gingen we nog even langs Sas en Oscar en die waren op Noorderzon, dus toen gingen we daar naartoe. Vet gezellig! Maar ik had echt drukke weken achter de rug én er gingen nog veel drukkere tijden komen, dus ik voelde me niet helemáál in m’n sas op zo’n druk festival.

IMG_6383
Opa ter Veld en eindbaas Oscar

IMG_6449

Gelukkig was Oscar dr en dat was vet gezellig 😀 Wat een schatje is het ook. Daarover gesproken trouwens….

BABYNIEUWS!
Ik mag eindelijk vertellen dat ik weer tante word! Sas is zwanger van de tweede, weer een jongetje en ik ben zoooooo trots weer. Ooooh er komt gewoon nóg een eindbaas bij! En ik heb er zo veel zin in <3. Met Sas gaat het gelukkig weer heel goed en man; ik kan niet wachten tot het broertje van Oscar geboren gaat worden :D.

IMG_6227

Video’s presenteren
Dan even iets heel anders; over m’n drukke weken gesproken… Mijn gewone werk loopt natuurlijk gewoon altijd door (blogs schrijven, recepten maken, mails, social media inplannen, Elske inplannen, events, nieuwe producten, samenwerkingen, noem het maar op), maar daar kwam de afgelopen week nog een hele vette presentatieklus bij!

Wie me op Instagram volgt weet ongetwijfeld inmiddels wel voor welke partij ik dit mocht doen, maar ik laat het hier toch nog even in het midden. Ik kan in ieder geval vertellen dat ik een soort kookshow mocht presenteren en dat we daarvoor drie draaidagen hadden in Breda, Rotterdam en Arnhem. VET leuk! Maar ook wel bizar, want ik heb nog nooit iets gepresenteerd. Ja, wel m’n eigen YouTube-video’s en ik zit wel eens als sidekick naast iemand, maar écht iets presenteren voor een camera, in opdracht van een klant, inclusief interviews en intro-tekstjes en scripts enzo, had ik nog niet gedaan. VET LEUK!

IMG_6646
Groetjes uit Breda!

IMG_7190

FullSizeRender

Ik vond het echt een heel tof project en ik kan niet wachten om de video’s met je te delen. Woehoe! 😀

Dat ene radio-interview dat niet door ging + heel veel toffe tosti’s
Dan vind ik het ook wel zo eerlijk om even te vertellen over dat ene radio-interview dat niet doorging doordat ik iets opfuckte… Het zit zo; ik vind altijd dat ik zoveel mogelijk een JA-LEUK-houding moet hebben richting dingen, omdat ik er in geloof dat wat je uitstraalt, je ook toekomt. Mijn beste voorbeeld daarin vind ik altijd dat ik ooit om 4 uur ‘s nachts 1 minuut op de radio kwam bij Sander Hoogendoorn op 3FM om iets heel knulligs te presenteren (en daar heel veel moeite voor moest doen, want zie maar eens om 4 uur ‘s nachts in Hilversum te komen zonder auto) en dat dat op dat moment niets opleverde, maar drie jaar later werd ik wel door diezelfde Sander gebeld of ik niet een tosti-item in zijn radioshow wilde hebben, voor 10 weken lang. VET NICE!

Dat is slechts een voorbeeld van de houding die ik probeer te hebben; zoveel mogelijk JA zeggen en dan komt er ongetwijfeld ook iets uit. Maar dat is best een uitdaging tegenwoordig met mijn huidige agenda. Ik heb het gewoon echt druk en daardoor moeten de dingen die ik doe zoveel mogelijk wél iets opleveren. Waardoor je niet meer altijd JA zegt, als het niet direct iets oplevert. Tja; zo word je toch opeens zakelijk en dat is óók belangrijk.

Maar ik probeer nog wel altijd die JA-houding te hebben en zo kwam het tot stand dat ik op een vrijdagmiddag in een radioshow tosti’s zou gaan bakken. Levert me niet direct iets op (een beetje publiciteit voor Toffe Tosti’s, maar ik geloof heel erg in de kracht van herhaling (dus op één moment meerder keren geconfronteerd worden met toffe tosti’s en niet slechts één random keer in een radioshow)), maar ik wilde het wel graag doen. Dus ik had toegezegd aan het radiostation dat ik die vrijdag voor 2 uur lang zou komen. Super leuk.

Klein detail dat ik ietwat onderschat had, was dat ik nog een andere afspraak in m’n agenda had staan waarvan ik had verwacht dat ik ‘m wel kon verplaatsen. En dat kon niet. Of nouja, het kón wel, maar dan kostte het me wel €60. En dat vond ik écht heel erg gaar. En dus heb ik het radiostation een dag van te voren af moeten zeggen. En heb ik daar geen antwoord op gekregen. Wat ik totaal snap, want ik zou ook écht not amused zijn. Maar ik kon niet anders en het is echt volledig mijn schuld dat ik twee dingen bovenop elkaar heb gepland.

Goed; een heel verhaal, maar ik wilde je even meenemen in de dingen die ook bij mijn leven komen kijken en dat ik ook wel eens dingen opfuck. Want dit voelt voor mij als een fuck-up, omdat ik nu heel duidelijk een slechte indruk bij een paar mensen heb achtergelaten; en je weet dat ik geloof dat wat je uitdraagt, je ook toekomt. Dat zo iemand bijvoorbeeld ooit zenderbaas wordt bij iets en mij er absoluut niet bij wil hebben door die ene slechte ervaring. Tja; we zullen zien. 🙂

Oh en omdat ik dus op de radio tosti’s zou bakken, heb ik ff bij m’n uitgever gevraagd hoeveel boeken er nou verkocht zijn en dat blijken er al 5500 te zijn! 😀 WOEHOEEEE! VET LEUK!!

Yoga <3
Dan even iets heel chills; ik ben de afgelopen weken weer begonnen met yoga! En het is zo fijn! Voor wie mijn dagboeken al een tijd leest weet dat ik de afgelopen tijd met een personal trainer train en die lessen zijn bijna voorbij. Ik zou er maar 20 gaan doen en ben binnenkort klaar met les 40. En ik ben echt véél fitter geworden en voel me echt veel beter. Ik vind het sporten nog steeds niet leuk (vandaar dat ik het met persoonlijke begeleiding doe), maar ik doe het wel en m’n lijf is echt zo veel sterker geworden in die tijd. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik niet kan wachten tot les 40 voorbij is en ik weer gewoon kan chillen. Wat waarschijnlijk betekent dat ik weer helemaal inkak en toegeef aan m’n a-sportiviteit, om volgend jaar weer van voor af aan te beginnen. Maar ik HOOP dat ik doorzet en lekker doorga met sporten. Ik weet alleen nog niet zo goed welke sport ik wil gaan doen. In ieder geval wil ik het combineren met yoga, want ik vind het zo’n chill begin van m’n week om nu op maandagavond een lesje te volgen. Heerlijk!

Oh jongens, wat een lang dagboek hè? En we zijn er nog niet!

Brainstormen in Rotterdam & mooie campagnes
Ook had ik ergens deze weken een toffe afspraak in Rotterdam op het kantoor van Unilever om te praten over een samenwerking. Dit werd echt een super inspirerende brainstormsessie en ik hoop écht dat het idee dat ik bedacht heb, ook uitgevoerd gaat worden. Maar we zullen zien:D.

IMG_6320

Verder ben ik ook echt lekker druk met betaalde opdrachten voor mijn blog. Ik werk met een fastfoodketen, een te gek nieuw borrelproduct, een tof klassiek product, een andere langdurige samenwerking.. Het gaat goed jongens! Yes!

Studenten Bonus Battle is weer begonnen 😀
Ennnnn de Studenten Bonus Battle van Albert Heijn is weer begonnen en dat betekent dat ik ook dit jaar weer jurylid mag zijn in deze toffe video’s van Appie. ZO vet vind ik dit! De afgelopen week heb ik twee opnamedagen gehad en de komende weken hebben we er nog 3 of 4. Vet leuk 😀

IMG_6478

Nieuw seizoen Knettervet Katervoer online!
Over nieuwe video’s gesproken… Heb je al gezien dat online de eerste video’s verschijnen van het nieuwe seizoen van Knettervet Katervoer? Woehoe! Op een hele hete zomerdag een aantal weken terug, hebben we in mijn huiskamer de nieuwe video’s opgenomen en vorige week vrijdag kwam de eerste online. Een video waarin ik een knettervet ontbijtje klaarmaak. Check het hierzo!

De komende weken komen de overige afleveringen online en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden :D.

Hipstertournee
Dan nog even het laatste werkding; ik heb de afgelopen tijd ook echt veel buiten de deur gewerkt in allerlei koffietentjes. Over de toffe plekken schrijf ik bijna altijd wel een verhaaltje (er staat nog van alles klaar in m’n concepten), maar oooh ik moet jullie echt even vertellen over een dieptepunt.

Ik ging werken bij Bar Kantoor in Amsterdam en dat is echt een GEWELDIGE werkplek. Wat een prachtige plek, mooi interieur, súper comfortabele stoelen, goede wifi, fijne sfeer. Echt bíjna alles klopte. Bijna. Want man, wat was het eten er slecht. ZO JAMMER.

Ik at er een salade met zalm en andere heerlijkheden en die was echt wel lekker, maar het was zooooooo weinig en ik betaalde er wel gewoon iets van €13 voor ofzo? En daarna dacht ik; nou dan bestel ik toch niet iets (€8,50) en toen kreeg ik taco’s met beef tartaar, maar dat werd geserveerd in van die gewone harde supermarkt taco-schelpen die niet eens verwarmd waren en die een soort van slof en hard en vreselijk saai. Echt ZO’N dieptepunt vond ik dit. Soms als ik dan op dit soort plekken zit te eten, dan wou ik echt dat er een eet-recensent van een grote krant naast me zou zitten om te vertellen wat zij van het eten vond. Echt, dit kón niet. Ik was een stuk armer toen ik weg ging en een illusie rijker. Maar ik vond het wel echt zo’n fijne plek om te zitten. Je moet er alleen gewoon echt niet eten. SAD!!

IMG_6172

Baby knuffelen in Arnhem
Dan ben ik nu uitgepraat over werkdingen en ga ik je nog even bijpraten over leuke privé-gezelligheden. Zo ging ik o.a. met mijn beste vriendinnetjes naar Arnhem om eindelijk weer eens met de baby van Yoka te knuffelen. Dit was veel te lang geleden en het was echt super fijn om met elkaar te zijn en te zien hoe goed Yoka het doet als moeder. Bizar, ze laat het zó simpel lijken, maar als ik er aan denk om zelf ooit een baby te hebben, dan voel ik me daar echt nog veel te onvolwassen voor. Maar bij haar lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Bizar! Maar zo mooi <3.

IMG_6349

Bootje varen door Amsterdam
Ook nog een hoogtepuntje deze maand was het bootje varen door de Amsterdamse grachten van afgelopen zondag, als surpriseparty voor een vriendin die 30 was geworden. Dit was echt super gezellig, omdat ik de mensen op de boot allemaal kende van mijn tijd bij het DeLaMar Theater en dus voelde het een beetje als een reünie, op een boot. ZO fijn! En we hadden ook zulk goed weer en lekkere biertjes, dus het was een topmiddag.

IMG_7032

Alleen naar de film <3
En hoewel ik heerlijk kan genieten van dit soort middagen met vrienden, vind ik het ook gewoon heel erg lekker om dingen in m’n eentje te doen. En zo ging ik een week geleden lekker met mezelf naar de Filmhallen.

Ik zocht een film uit die me ‘wel leuk’ leek en had niet echt enorme verwachtingen, maar dat hoefde ook niet; ik had gewoon zin om ff een avond te chillen in het donker in m’n hoodie en zonder make-up. Heerlijk!

Het eerste halfuur van de film heb ik liggen slapen in de bios en daar kwam ik achter toen ik wakker werd van m’n eigen gesnurk. OEPS. Hahaha echt zó erg dit; helemaal omdat ik in een hele volle bioscoopzaal lag, omdat ik kennelijk naar een rete populaire film ging.

Ik lag te tukken bij Blackkklansman en toen ik na een halfuur wakker werd, besefte ik ook wel dat ik echt bij een HELE goede film was. Ik heb de overige 2 uur met volledige aandacht gekeken en was op het einde echt heel erg aangedaan. Dit is ZOOOOOO’N goede film. Je MOET deze film zien. Echt. Doe het!

***

Zo. En dat waren mijn afgelopen drie weken. Ik heb het gevoel alsof ik drie maanden heb beschreven, zo veel is er gebeurd. Veel op privévlak, veel qua werk. Mijn god. En tegelijkertijd heb ik wel echt heel goed m’n rust gepakt, door de weekenden rustig te houden en ook lekker dingen voor mezelf te doen. En normaal zou ik op die momenten dan mijn dagboek schrijven (zoals ik nu op zaterdagochtend in bed aan het doen ben, helemaal fout hahah), maar ik heb toch een goede balans te pakken denk ik. En soms moeten dingen dan gewoon even uitgesteld worden tot later, omdat ik dan rust nodig heb. Zoals ieder normaal mens met een normale baan ook gewoon avonden en weekenden vrij heeft.

Goed. Tot zo ver dus mijn dagboek van de afgelopen weken.

De komende week heb ik nog twee dagen opnames en moet ik het een en ander afronden wat werk betreft (die uitpuilende mailbox bijvoorbeeld), maar donderdag stap ik dan in het vliegtuig met m’n beste vriendinnetjes (-1 :() voor onze jaarlijkse vriendinnen-vakantie. We stappen donderdag in het vliegtuig naar Madeira en ik kan niet wachten. Vet gezellig! 😀

Ik spreek je hopelijk woensdag gewoon weer bij m’n volgende weekdagboek. Nog een x sorry dat je zo lang op dit verhaal hebt moeten wachten. Maar ik vond het echt heerlijk om je bij te praten en kijk uit naar een reactie op ZO VEEL VERHALEN. 3196 woorden. Wauw. 😀

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

3 reacties op “Leo’s week 33, 34 & 35: de hoogtepunten van augustus! O.a. presentaties geven, bieden op een huis, Noorderzon en heel veel filmdagen

  • Wat een leuk verslag schrijf je toch altijd! Fijn om te lezen over zowel je hoogte- als dieptepunten. Ga zo door, geniet van je vakantie & ik kijk daarom uit naar je volgende weekverslag!

  • Fréderique zegt:

    Ik reageer nooit op je blog, maar ik volg je al wel heel erg lang. Omdat je voor deze blog veel moeite gedaan hebt, wil ik toch graag een reactie achterlaten, als blijk van waardering. Ik vind het ontzettend leuk om over jouw week te lezen. Jouw weekdagboek is mijn favoriete blog ????. Ga vooral zo door, ik blijf je trouw volgen! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *