Inspiratie voor de kerstdagen! Voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes!

HOI! Ik mag dan zelf wel echt totaal geen inspiratie hebben voor de komende kerstdagen, gelukkig heb ik er de voorgaande jaren steeds wél over geschreven. En omdat jullie ongetwijfeld wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor simpele en lekkere kerstmaaltijden, dacht ik; laat ik eens even in het archief duiken! In de afgelopen jaren heb ik een paar héél geslaagde kerstmaaltijden gemaakt, bijvoorbeeld de zelfgemaakte garnalencocktail, of de crumble zoals op de foto hierboven. En natúúrlijk de Eton Mess van mijn laatste filmpje, mocht je die nog niet hebben gezien.

Anywayz, tijd voor een overzicht. Ready? Let’s cook! Makkelijke & lekkere kerstmaaltijden die iedere idiot kan klaarmaken! Klik op de naam voor het recept.

VOOR
*
*
HOOFD
*
BIJGERECHT
*

NA
*
*

Niet genoeg? Check hier al mijn kerstrecepten en hier alle recepten die geschikt zijn voor ieder etentje (bijvoorbeeld de vijgen met gorgonzola in bladerdeeg!).

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

10 reacties op “Inspiratie voor de kerstdagen! Voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *