30 hippe kerstballen die je in je boom wil

Hallo fijne mensen en welkom bij deze heerlijke blogpost vol hippe kerstballen waarvan je denkt ‘Oooooh mijn gód die wil ik hebben’. Ik heb vandaag een overzicht gemaakt van kerstornamenten van verschillende (online) shops die allemaal perfect zijn voor mensen zoals ik (en dus jij). Van een bakfiets voor in de boom tot oesters, tompoucen en een yogaënde kerstman. Van bitterballen in de boom tot een kaasplankje en van havermelk tot haring. Met zuur.

Misschien lijkt het wat vroeg om je nu al in dit soort ongein te verdiepen, maar laat me je ff herinneren dat het over 41 dagen kerst is. HOLYMOLY. En! Voor die tijd heb je waarschijnlijk nog allerlei vieringen waarbij cadeau’s gegeven worden, dus deze blog kan je ook mooi gebruiken als inspiratie voor je eigen verlanglijst, om in een dobbelspel mee te nemen óf om de zak van Sinterklaas mee te vullen.

Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de webshop te gaan die deze hippe kerstballen verkoopt. Sommige van deze linkjes zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag (tot €0,07) krijg als jij op die link klikt. Dit kost jou verder niets.

Oké: ben je klaar voor hysterie? Dit zijn wat mij betreft onmisbare hippe kerstballen voor in jouw boom:

Broccoli voor in de boom €3

hippe kerstbal

Pak havermelk in de boom €14,95

hippe kerstbal

Bitterballen in de boom €6,99

Tompouce kerstbal €4,50

hippe kerstbal

Oester in de boom €3

hippe kerstbal

Whisky in de boom €16,95

Kreeft-kerstbal €3

Kaasplankje in de boom €10,95

Bakfiets in de boom €16,95

Haring met ui – kerstbal €4,87

Sixpack biertjes €5,99

Snicker in de boom €22,95

Kaassouflé in de boom €16,95

Gouden balloondog van glas €7,75

Satisfyer in de boom voor een hete Kerst €14,95

Kaastosti voor tostikoningen en -koninginnen €17,99

Big Green Egg in de boom €21,10

Bloemkool, wortel en aubergine voor in de boom €5,99 als set

Kaas-kerstbal €3

Weet je wat, we gaan gewoon voor een hele snackmuur-kerstbal €21,95

Citroentje voor een zure kerst €5,99

Kettlebell kerstbal voor echte sportfanaten €4

Hamburger-kerstbal €5,79

Queer kerstbal €3

Croissant in de boom €3

Kauwgomballenautomaat-kerstornament €3

Kerstsushi set van 6 €24,99

Suikerspin €3

Esma in de boom €15,95

Kerstman die yoga doet €5,99

Discobal €3

Pizza in de boom €5,49

Frietjes in de boom €5,79

En m’n persoonlijke favoriet: Snor in de boom €3,49

Trouwens! Altijd als ik schrijf over vette kerstversiering of hippe kerstballen, wil ik toch ook een tippen dat een hele fijne budget-proof kersttip is om je kerstversiering te scoren bij de Kringloop. Je moet een beetje geluk hebben om tegen dit soort pareltjes als hierboven aan te lopen, maar niet geschoten altijd mis. Bovendien is de kringloop wel dé plek om goedkoop lekker veel ballen in te slaan om je boom ook mee op te vullen. Naast de hippe kerstballen van hierboven. Tipje dus!

Dit was mijn overzicht van geweldige hippe kerstballen voor in je kerstboom dit jaar. Heb je zelf nog een tof ornament ergens gezien? Laat het vooral hieronder weten in een comment, zodat de lezer na jou een nóg beter overzicht heeft van hysterisch hippe kerstballen. LOVE IT!

Nog 41 dagen tot kerst! Laat het aftellen beginnen…. 😀

Pssst: ben je stiekem écht al een beetje aan het fantaseren over Kerst? Dan wil je misschien ook alvast nadenken over de lekkere gerechten die je met Kerst klaar wil maken. Je vindt al mijn Kerstrecepten hierzo. Enjoy!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Bronvermelding: ik bezit niet de rechten van de foto’s/afbeeldingen die hierboven in de blog zijn gebruikt. De foto’s linken door naar de originele websites waar ik de producten heb gevonden. Ik bezit alleen de rechten over de hoofdfoto van deze blogpost.

2 reacties op “30 hippe kerstballen die je in je boom wil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *