Pizza met Parmaham, rucola, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Goedenavond! Hè hè; daar ben ik weer! Na daaaaagen offline te zijn geweest (sort of) heb ik vanavond dan eindelijk weer een blogje voor jullie. Allereerst een Happy New Year! Moge 2013 jullie allemaal veel goeds brengen:) 2013 gaat voor mij betekenen dat ik aan m’n eerst echte fulltime baan ga beginnen (februari) én tegelijkertijd waarschijnlijk weer een echt studentje ga worden in september (joepie!). Aan goeie voornemens doe ik niet, maar ik heb mezelf wel als doel gesteld om nog veel meer met m’n blog te gaan doen; meer recepten en meer bezoekers! Dus daar ga ik mee aan de slag:) Wat zijn jullie plannen voor het nieuwe jaar?

Anyway; over tot de orde van de dag: mijn avondeten. Vanavond had ik na een paar dagen feesten en daarna goed ziek zijn, eindelijk weer zin om te koken. Beetje jammer dat vriendlief ’t liefste een kant-en-klaar-pizza at dus we hebben een compromis moeten sluiten. Ik maakte een pizza Parma op een kant-en-klaar pizzabodem van AH.

Je besmeert de pizzabodem (koelvak) met zo’n 7ct blikje tomatensaus. Daarop leg je in 2en gesneden cherrytomaatjes, wat Parmezaanse kaas (Italian Flakes) en pijnboompitten. Dit gaat 10 minuten in de oven. Dan doe je er drie plakken Parmaham en een handje rucola op en je topt af met lekker veel Parmezaanse kaas. En dan is het al klaar:) Erg snel dus!

Ik vond het onwijs lekker maar je kunt mij tegenwoordig dan ook echt wakker maken voor een plak Parmaham:)

Dat was ’t voor vandaag.. Morgen ben ik zeker weer online met een lekker vega-receptje. Vergeet niet in de comments je 2013-plannen achter te laten! Ik ben wel benieuwd naar m’n lezers 😉

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Pizza met Parmaham, rucola, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *