Tortilla-pizza met parmaham, rucola, mozzarella, parmezaan en pijnboompitten

Goedenavond!! Oh oh oh ik heb zó lekker gegeten vanavond en ik had er potverdikkie ook nog eens de perfecte wijn bij, whauw!! Ik maakte een pizza op een wrap! Met Fontanafredda Moscato d’Asti (een hele zoete bruisende witte wijn, 8eu bij AH).

Je smeert een wrap in met ongeveer 3 eetlepels passata di pomodoro (tomatenpuree). Daarop doe je buffelmozarella en dit doe je 10 minuutjes in de oven. Als hij warm en een beetje knapperig is, doe je er parmaham, rucolasla, pijnboompitten en Italian Flakes (parmezaanse kaas) op. En dat is lekker:) Echt heel lekker:) Het is wel vrij duur (mozarella, parmezaanse kaas, parmaham), maar wel heel gemakkelijk en leuk voor een etentje bijvoorbeeld. En het is een hele lichte maaltijd, wat er in resulteerde dat ik vier wraps at hahaha (hoewel 3 ook genoeg was geweest).

En dat was het weer voor vandaag, tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:

Pizza parmaPizza pesto

Salade met mozzarella


16 reacties

Lisa -

Oh mijn reactie is niet geplaatst door het inloggen. Dan nog maar een keer 🙂
Oeeh ik ga dit vanavond maken! Ik snap niet dat ik nog nooit eerder een van je recepten heb gekookt, maar goed, beter laat dan nooit!

leonie -

Was het lekker?

Esmee ter Veen -

Hee! volgensmij ging mijn vorige berichtje een beetje mis dus doe het opnieuw!
ik wil dit graag vanavond uitproberen met een vriendinnetje, maar worden de wraps in de oven net zo lekker knapperig als een echte pizza bodem (maar dan dunner natuurlijk). want als je normale wraps als 'wraps' in de oven doet blijven ze meestal gewoon zacht.

Groetjes!

leonie -

Ja ze worden echt knapperig! Eet smakelijk!

Anoniem -

Hej, even een vraagje.

Ik heb dit een aantal weken geleden al gegeten, maar heb morgen een etentje bij andere mensen waarbij we allemaal zelf iets meenemen. Is het mogelijk om dit koud te eten?

Gr.

leonie -

Je kunt het denkt ik best koud eten (wel even warm bereiden, de tomatensaus en wrap). Maar ik denk dat het lekkerder is als het toch warm is. Het is behoorlijk snel klaar te maken, heb je geen mogelijkheid om het nog snel even warm te maken?

leonie -

Lekker!! Eet smakelijk 🙂

Barbara -

dit ga ik vanavond maken! Ben heel benieuwd 🙂

Annemei -

Lijkt me heerlijk! en lekker makkelijk inderdaad!

X

leonie -

Dat is 't idd 🙂

Manon Vermolen -

Complimenten voor jouw blog! Altijd erg leuk en wat het ook is, het ziet er op de foto's altijd heerlijk uit!!

leonie -

Dank je, super leuk om te horen! 😀

Anoniem -

Valt toch wel mee qua prijs, gewoon bij Lidl de ingrediënten halen (parmaham e.d.), moet te doen zijn met die prijzen daar.

leonie -

Ik heb mijn boodschappen bij AH gedaan, maar het halen bij de Lidl is een goeie tip! Zal inderdaad behoorlijk schelen in de prijs. Bedankt voor je reactie!

Nuria -

Mmm, dit wilde ik toevallig dit weekend gaan maken!

leonie -

Lekker! Heb je het al gehad, of ga je het morgen eten? Doe je hetzelfde beleg erop?

Reageer ook