Vega: pizza met tomaat, pesto en rucola

Goedenavond! Vandaag is het Meat Free Monday en daarom at ik weer vegetarisch! Ik maakte een pizza met tomaat, pesto en rucola.

Je maakt de pizzabodem (van Knorr) en bakt deze alvast eventjes in de oven op 220C. Daar doe je gezeefde tomaten (Passata di Pomodori) op, een gesneden tomaat en zelfgemaakte pesto. De pesto maak je door basilicum, parmezaanse kaas, olijfolie en pijnboompitten met de staafmixer te mixen. De pizza gaat 20 minuutjes in de oven en als hij klaar is top je ‘m af met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Het was erg lekker! De volgende keer doe ik er nog wel mozzarella op (en mee in de oven), maar die was ik vergeten te halen bij de Appie..

Dat was het weer, tot morgen!


3 reacties

Levande -

Lijkt erg lekker! <3

Paula Schaareman -

OHOHOH. Die pizza recepten van je maken me hongerig!
Liefs, Paula
http://www.ifiwarg.blogspot.com

kirst. -

Die ziet er errug goed uit!

Reageer ook