Verse spaghetti met rucola, parmaham en warme tomaatjes

Oeeeeh jongens ziet dit er niet heerlijk mooi uit? En ’t was nog lekker ook, een beetje droog misschien, maar ik was de olie vergeten. Anyway, ik at vandaag:
– Verse spaghetti, gekookt met beetje olie en zout
– Daarop 3 plakken parmaham die ik 3 minuutjes in de oven (180C) heb gedaan, zodat ze een beetje ‘geroosterd’ waren
– Daarop rucolasla
– Daarop cherrytomaatjes die ik even gekookt had, zodat als je ze eet ze lekker opensplijten en het warm is mjam
– En afmaken met geroosterde pijnboompitten en geschaafde parmezaanse kaas

En het was lekker, maar ik was vergeten om tussen de rucola en spaghetti nog olijfolie erover te sproeien, maargoed.

Dat was het! Daaaaag!!


4 reacties

leonie -

Bedankt ๐Ÿ˜€

Nicole -

Geweldige blog! ๐Ÿ™‚

leonie -

Thanks!! Goede voornemens hรจ;) ik hoop dat ik t vol hou!

Simone -

Ziet er inderdaad heerlijk uit!
Leuk dat je zo vaak blogt weer!!

Reageer ook