Goedenavond! Een tijdje geleden bedacht ik een gekke vega variant van Mexicaanse wraps en vandaag, ivm Meat free Monday, wilde ik ‘m eens uitproberen. Ik maakte Mexicaans gekruide pannenkoeken met groentes:)
Je mixt het pannenkoekenbeslag met een zakje taco-kruiden (of de helft van beiden), en bakt de pannenkoeken. Je hoeft ze niet warm te houden. Ik maakte drie pannenkoeken voor mezelf, maar achteraf waren twee voldoende geweest. Ondertussen bak je in een wok een halve tomaat, een halve gele en groene paprika, een beetje Hollandse bruine bonen en wat maïs. Doe de groentes in de pannenkoek, strooi er wat kaas over en doe ze 15 minuten op 180C in de oven. Lekker met sweet chili-saus en creme fraîche.
Het was een behoorlijk experimentele maaltijd maar ik vond het lekker. Niet super, maar wel boven gemiddeld. En het is eens een andere manier van Mexicaanse wraps:)
Dat was ‘t voor vandaag; tot morgen.
Misschien vind je dit ook lekker:
Simone zegt:
Wooow, dit lijkt me zo lekker!!