Vegetarische Mexicaanse taart

Goedenavond!! Oeh ik heb net weer heerlijk gegeten; een vegetarische Mexicaanse taart, heerlijk!

Je legt in een ovenschotel een laag bakpapier. Hierop ga je de taart opbouwen met wraps, Crème fraîche, salsa-saus mild, rode paprika (even bakken), rode ui (even bakken), Hollandse bruine bonen, avocado en mais. Je moet zelf even kijken hoe je alles opbouwt. Dan strooi je over de taart wat belegen kaas (dit kun je ook tussen de laagjes doen) en je doet ‘m 20 minuutjes op 200C in de oven.

Heel lekker en volgens mij ook prima, als niet-vega variant, met chorizo of gehakt er in.

Dat was ‘t weer! Tot morgen:)


6 reacties

Céline -

Oh, dit ga ik ook eens proberen denk ik!

leonie -

Ja doen!! Laat je weten hoe het was ? 😉

leonie -

Haha ja dt was wel even een toestand, maar met een goed scherp mes kun he er behoorlijk goed puntjes uit snijden!

Solama -

Grappig idee! Hoe heb je het gegeten? Heb je er puntjes van gesneden? haha
Het ziet er echt heerlijk uit.

Esmay -

Ziet er lekker uit!

Reageer ook