Restauranttip: Burger’s Patio in de Jordaan (Amsterdam)

Goedenavond! Of eigenlijk; goedenacht allemaal 🙂 Vanavond heb ik onwijs lekker gegeten bij Burger’s Patio in de Jordaan. Een van mijn beste vriendinnetjes is zwanger én gaat bijna trouwen en daarom namen we haar mee, heel braaf, uiteten (dat vrijgezellenfeest met liters wijn en strippers komt nog hihi). We gingen eten bij Burger’s Patio en dat was onwijs leuk, ongedwongen en heel lekker.

De avond begon al goed met heerlijke broodjes met rode paprika, walnoot en amandel-tapenade. Onwijs lekker! Dan als voorgerecht had ik de gambaspies met stukjes mango. De gambas waren een soort van gepureerd en daarna gegrild ofzo; erg lekker. Als hoofdgerecht nam ik de vegetarische lasagne met mozzarella en aubergine en ook die was, je raadt het al, heeeeel lekker. Toen zat ik eigelijk precies goed vol, maar toch nam ik nog een nagereht, namelijk de Clafoutis met cranberries. Vraag me niet wat dat is, want ik heb geen idee, maar ik vond het een beetje cheese-cake-achtig. En wederom heel lekker;)

Samen met ook nog eens een paar heerlijke wijnen en een verrukkelijke Iris coffee na, was het een enorm geslaagde avond:)

Aanrader dus; Burger’s Patio in de Jordaan! En! T/m maart krijg je er het 2e hoofdgerecht gratis! Erg studentproof 😉

Nog meer fijne restaurants in Amsterdam:


2 reacties op “Restauranttip: Burger’s Patio in de Jordaan (Amsterdam)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *