Rolletjes van kip, mozzarella en zongedroogde tomaat met patat

Goedemiddag! Afgelopen dinsdag heb ik heerlijk gegeten, maar daarbij een lekker wijntje gedronken en daardoor vond ik mezelf weinig in staat om nog te bloggen. Dus vandaag haal ik even wat in! Ik at dinsdag rolletjes van kip, mozzarella en zongedroogde tomaatjes, met daarbij heerlijke frites en ik wilde er nog sla bij maken maarrrrrrrrr… Ik kocht de eikenblad slamelange van AH, die ik wel vaker eet, en opeens zat die vol met rode ui!! Welke idioot heeft dat bedacht?! Getver! Ik hou niet van rauwe ui (wie wel? Dat proef je de volgende dag nog in je mond, blegh). Dus de sla gooide ik weg (AH fuckers) en ik at geen groente…

De mozzarella-kip-tomaat-rolletjes maak je door een stuk kipfilet 1 keer door de dikte te snijden (zodat je twee dunne plakken hebt) en 1 keer door de lengte. Dan heb je vier dunne stroken, daar leg je dunne plakjes mozzarella en reepjes zongedroogde tomaat op. Dan rol je de kipfilet op (dit is best moeilijk) en je steekt er een prikker in. Dan gaan ze 30 minuten in de oven en ondertussen frituur je je frites (AH minifrites, die zijn heerlijk).

Ik vond het qua smaken heel lekker alleen was de kip een beetje droog.. Misschien had het ook wel korter in de oven gekund, of had ik ze moeten bakken in de pan, maar dat leek me erg moeilijk..

Dat was afgelopen dinsdag! Straks een blogje online over mijn heerlijke soep met experimenteel pannenkoek-meets-soepstengel-ding on the side.. Stay tuned!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *