Ik ben met zwangerschapsverlof

Hallo leuke mensen! Het is zo ver! Ik ben een paar weken er tussenuit omdat ik met zwangerschapsverlof ben. Dat betekent dat er geen nieuwe recepten online komen. Misschien dat ik wel door blijf gaan met het schrijven van mijn dagboeken, maar de recepten blijven even achterwege. Je weet wel; druk met een baby enzo, haha.

Waar andere bloggers allemaal heel goed vooruitwerken, dingen inplannen of vervanging regelen, ben ik niet zo georganiseerd en is dit gewoon even wat het is. Maar geen nieuwe recepten, betekent heus niet dat jij honger moet lijden. Er staan namelijk al om en nabij 3000 receptenblogs op deze website en daar vind je vást iets tussen dat je lekker vindt.

Om je alvast op weg te helpen, heb ik hieronder een lijstje gemaakt van mijn 7 favoriete recepten. Als je die nou allemaal klaarmaakt de komende tijd, als aanvulling op de recepten die je normaal al kookt, dan komt het helemaal goed met je.

Eet smakelijk en ik spreek je vanaf juli/augustus weer! Mocht je in de tussentijd benieuwd zijn hoe het gaat; volg me op Instagram.com/lterveld of lees mijn dagboeken die sporadisch hier online zullen komen <3.

Simpele kip kerrie met wortel en boontjes
Super makkelijk recept voor kip kerrie met niet te veel ingrediënten en wel echt SUUUUPER lekker. Ik maak dit recept zelf ongeveer iedere twee weken klaar. Kan ook vega!
Check out this recipe

Ramen met buikspek, shiitake en avocado
Makkelijk en lekker recept voor simpele ramen met ingrediënten uit de supermarkt. Met buikspek, avocado, ei, shiitake en paksoi. Eet smakelijk!
Check out this recipe

Romige pasta met zalm, paprika en spinazie
Makkelijk en lekker recept voor romige pasta met zalm, paprika, spinazie en pijnboompitten. Binnen 15 minuten op tafel!
Check out this recipe

Smashburgers met bacon en kaas
Makkelijk en lekker recept voor smashburgers met bacon, kaas, augurk en gebakken ui. Een smash burger is een hele platte, knapperige burger op een broodje. Binnen 15 min op tafel!
Check out this recipe

Vegan risotto met broodkruim
Makkelijk en lekker veganistisch recept voor paddenstoelenrisotto met broodkruim. 45 minuutjes kokkerellen en je eet verrukkelijk. Enjoy!
Check out this recipe

Stamppot zoete aardappel met rucola en vegan shoarma
Makkelijk en lekker recept voor vegan stamppot zoete aardappel met als smaakmakers rucola, sambal en oesterzwammenshoarma. Een geheel vegan recept, binnen 30 minuten op tafel.
Check out this recipe

Orzo met pesto en burrata
Makkelijk en lekker recept voor orzo (pasta in de vorm van een rijstkorrel) met courgette, groene asperges, groene pesto, rucola en burrata. Een super simpel recept dat binnen 20 minuten op tafel staat. Eet smakelijk!
Check out this recipe

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *