Dinner: Lasagne met kruidenroomkaas, spinazie, gehakt, tomaatjes, champignons en kaas

Hoi hoi! Yes, vanavond ben ik ein-de-lijk een avondje thuis! Man, wat heb ik m’n huisje gemist en wat is het heerlijk om gewoon even thuis te zijn. Niet dat ik de hele avond op de bank kon hangen (ik moest even langs oppaspoes James, moest een blogpost voor binnenkort schrijven en fotograferen en een heule grote afwas doen), maar ik voel me wel helemaal heerlijk chill. En het is nog maar bijna 10 uur en ik ben gewoon bijna klaar voor vanavond, wat betekent: op tijd naar bed, woehoeeee!

Maar goed, ik was dus eindelijk een avondje thuis en daardoor kon ik ook eventjes weer fatsoenlijk koken. Ik maakte een lasagne klaar want ik had vreselijk veel zin in lasagne, maar deed ’t wel op een manier die ik nog niet eerder had gedaan. En het lukte! Maar het was wel een tikkeltje flauw. Tips zijn dus -net als anders- meer dan welkom!

Nodig voor twee personen: 8 verse lasagnebladen – 300gr gehakt – 2 eetlepels kruidenroomkaas – 100gr champignons – twee handen verse spinazie – wat tomaatjes – wat strooikaas voor erover

Bak het gehakt rul in een wok. Voeg de champignons toe en bak mee. Voeg ook de tomaatjes, in partjes, toe en wat roomkaas. Laat het pruttelen en slink de spinazie in de saus. Vet een ovenschaal in en begin met een laag saus. Bouw de lasagne laagje voor laagje op en eindig met de saus. Strooi er kaas over en zet 25 minuutjes in de oven op 180C. Klaar!

Voor de oplettende kijker; ik deed inderdaad als laatst een lasagneblad ipv de saus, omdat ik eigenwijs was, maar hij werd niet gaar (duh) en dat was stom. Dus niet doen.

En zoals ik al zei was de lasagne lekker, maar niet stunning smaakvol. Er had wel iets meer van die smaak van de kruidenroomkaas aan mogen zitten… Maar ik heb lekker gegeten hoor! Toch zeker wel bovengemiddeld 🙂

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

9 reacties op “Dinner: Lasagne met kruidenroomkaas, spinazie, gehakt, tomaatjes, champignons en kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *