Dinner: Courgette gevuld met mozzarella en pijnboompitten met spinaziestamppot en tomaatjes

Joehoe! Ben ik eindelijk weer met een receptje! Afgelopen week was zoooooo druk, dat ik echt niet aan koken of bloggen toe kwam. Maar hier ben ik weer! En wel met een heel gek recept. Wel een lekker recept, maar ook gek. Ik wilde eigenlijk vanavond een stamppot spinazie maken met gevulde portobello met kruidenroomkaas en pijnboompitjes, maar toen ik thuis kwam van boodschappen doen, bleek m’n portobello verschimmeld te zijn. Boeeee! Die kun je dus niet een week buiten de koelkast bewaren… Dus toen moest ik improviseren met de vegetarische ingrediënten uit m’n koelkast en werd m’n avondmaal een gek stamppotje met gevulde courgette. Wat uiteindelijk best wel lekker was, maar niet iets dat ik nog eens zou maken…

Nodig voor één persoon: aardappelpuree uit een zakje (1) – een hand verse spinazie – 5 romatomaatjes – 1/2 bol mozzarella – 1 eetlepel pijnboompitten – 10cm courgette

Snij de courgette doormidden en hak in het midden wat vruchtvlees er uit. Snij de mozzarella en leg in de courgettehelfjes. Strooi er wat peper over en pijnboompitten en zet 25 minuten in de oven op 200C. Mag langer! Maak ondertussen stamppot van spinazie en aardappelpuree uit een zakje (gewoon met kokend water door elkaar roeren haha) en snij de tomaatjes in halfjes. Serveer de tomaatjes op de spinaziestamppot en dan helemaal bovenop de gevulde courgettes. Eetze!

Dus, dat was ‘m van vandaag! Jullie krijgen ongeveer nog honderd blogs van me, maar niet meer vanavond wantttt ik heb geen tijd meer. Morgen meer! 😀 IK MIS JULLIE OOK! 😀 TOT DAN!

Oh; en awesome om te vertellen: vanaf 1 februari ga ik parttime werken bij DeLaMar!! In plaats van de volle 5 dagen per week ga ik terug naar 4 dagen per week (iedere donderdag vrij!) omdat het zo goed gaat met m’n blog en ik er echt meer tijd in wil steken :D. Dus, geen dagenlange stiltes meer en weinig video’s en niemand die antwoord krijgt op z’n mail. Dingen moeten even een beetje strakker gaan en daar ben ik vanaf volgende week eindelijk tijd voor, woehoeeeeee 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Dinner: Courgette gevuld met mozzarella en pijnboompitten met spinaziestamppot en tomaatjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *