Foodness: #Omfietsmozzarella

Joe! Eindelijk is het weer eens tijd voor een blogpost voor Foodness! En dit maal over #omfietsmozzarella. Ik hoor je denken: WAT? Ja, dat dus, precies waar je nu aan denkt. Lees je mee?

Dag leuke lezers! Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blogpost voor Foodness schreef. Nu heb ik daar best een paar goede redenen voor, bijvoorbeeld het feit dat ik ietwat druk was met HET UITBRENGEN VAN MIJN EIGEN KOOKBOEK (wiehoe!), waar Claartje al over schreef een tijdje geleden. Maar ik moet óók toegeven dat ik wat moeite had met het verzinnen van een onderwerp voor een nieuwe blogpost voor Foodness. Totdat ik dit weekend met Claartje op stap was en we spraken over de lekkerste mozzarella uit de Nederlandse supermarkt. Opeens had ik mijn onderwerp. Je kunt deze blogpost dus gerust interpreteren als een ode aan de mozzarella van Garofalo. Totaal ongesponsord trouwens. Gewoon, omdat iedereen moet omfietsen voor deze mozzarella. Want hij is het waard.Nu moet je weten dat ik helemaal niet zo’n kaasliefhebber ben. Of beter gezegd; was. Tot drie jaar geleden at ik vrijwel geen kaas en langzamerhand ben ik het steeds een beetje gaan proberen. Mozzarella, daar moest ik dan ook lange tijd niets van hebben. Tot ik vorig jaar… Lees deze blogpost verder op foodness.nl!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER FOODNESS:

6 reacties op “Foodness: #Omfietsmozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *