Mijn afgelopen week: Televisieopnames, Snackbarfood en een weekendje in the middle of nowhere

Hi there! Het is weer hoog tijd voor een terugblik op mijn afgelopen week, want man; dat was me er een. Ik ben vrijwel niet één avond thuis geweest en deed allemaal leuke dingen! Benieuwd? Lees door!

Maandag ging ik langs bij mijn toen nog hoogzwangere vriendinnetje Amanda, die inmiddels is bevallen van Liv :). Amanda kookte voor mij en m’n roommate en over dat gerechtje van kip, persto, gegrilde groentes en pasta heb ik nog geblogd!

Dinsdagavond at ik thuis even snel een maaltijd (of nouja; frites van de snackbar, man wat had ik daar zin in) en ‘s avonds ging ik naar de première van een fashionfilm van een vriendin die op AMFI zit. En jemig, dat was echt cool. Om half 10 begon de filmpremière in het Ketelhuis, op het Amsterdam fashionweek terrein. En nu weet ik hoe wij op school (interactieve media) filmpjes moesten maken en hoe vreselijk knullig die altijd werden, maar dit was niet te vergelijken. We kregen 6 fashionfilms te zien en ze waren allemaal echt zó goed gemaakt. Echt super tof om bij te zijn! Daarna deden we natuurlijk een klein borreltje en ik ging best op tijd naar huis :).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 20 Jan 2015 om 9:49 PST

Woensdag at ik wederom thuis, maar ging ik ‘s avonds een drankje drinken in de stad. Weer geen avond op de bank!

Donderdag was het dan tijd voor de Nationale Eettest van BNN. Ik was hiervoor gevraagd om in het foodbloggers panel te zitten. Nu vind ik ongeveer alles aan de televisiewereld interessant (joehoe, ik wil een eigen kookprogramma!! :D) en dus ging ik heen! Twee vriendinnetjes vonden het ook leuk om mee te doen, dus die gaven zich op voor het superfoodie vak. Niet dat ze superfoodies zijn, maar dat ter zijde.

Buiten de studio kwamen we nog collegablogger Marieke van Woesik tegen en dat was heel gezellig. Samen met haar zat ik in het foodbloggersvak en deden we de eettest. Tof om eens bij een televisieopname te zijn!! Het wordt trouwens woensdagavond uitgezonden. Ik denk niet dat ik in beeld ben en scoorde HEEL laag, maar daag jullie allemaal uit om ook met de test mee te doen en je score hier te delen! 😀 hahaha en ik hoop dat jullie niet massaal hoger scoren dan mij. (Wat niet heel moeilijk moet zijn).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 22 Jan 2015 om 10:17 PST

Vrijdag werkte ik gewoon overdag en na werk sjeesde ik naar vriendin Layla omdat we met 5 vriendinnen een weekendje weg zouden gaan! Op naar Dalfsen, in the middle of nowhere. Dat is een miniplaatsje dicht bij Zwolle, waar mijn oom & tante een vakantiehuisje hebben. Ik had echt het heerlijkste weekend ooit. Met de vijf vriendinnen met wie ik ook naar Italië was geweest, in een huisje op een soort seniorenpark, met een bedstee, een bad, een bos met heel veel sneeuw in de buurt, heel veel monopolie, wijn, HEUL veel eten (ik denk serieus dat ik zaterdag wel 4000 calorieën naar binnen heb gewerkt) en heel veel gezelligheid. Ooooh, wat was het een fijn weekend.

Kijk hoe veel sneeuw er lag! Echt fantastisch! 😀
Zaterdagavond speelden we 7 uur lang Monopolie. En ja, de pannen staan op het spel. YOLO 😀 Zondagochtend werden we weer wakker met Monopolie. Wat een topspel!

Zondagavond maakte ik een fatsoenlijk dinertje klaar: biefstuk met champignons, sla en rozemarijn aardappeltjes!

Nou en nu is het alweer dinsdagavond en zit ik alweer vol in een nieuwe werkweek! ‘s Avonds heb ik nog niet zo veel op de planning, maar ik móet ook gewoon echt even wat dagen thuis zijn om weer even van m’n huisje te genieten. #huismus.

Tot later!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Mijn afgelopen week: Televisieopnames, Snackbarfood en een weekendje in the middle of nowhere

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *