Kijken vanavond: BNN Eettest 2015!

Met Mariekevanwoesik.nl in de studio!

Dag vrienden! Afgelopen week was ik naar het mediapark in Hilversum voor de opnames van BNN’s Nationale Eettest 2015 en het was awesome. Heel leuk om eens bij tv-opnames aanwezig te zijn, vond ik. Tof om te zien hoe Paul de Leeuw aan het werk is, hoe een studio eruit ziet en gewoon leuk om mee te doen!

En natuurlijk wordt ‘t nog uitgezonden en wel vanavond om half 9 op NPO1! Ik zat zelf in het panel met foodbloggers en geloof niet dat ik in beeld ben (zo wel; helemaal op de achterste rij, haha), maar ik ga het natuurlijk wel even terugkijken.

En wat helemaal leuk is; je kunt als kijker thuis ook meedoen aan de Eettest en ik vind dat jullie dat allemaal moeten doen. Ik scoorde echt vreselijk laag voor een foodblogger en ben gruwelijk benieuwd of jullie me massaal verslaan, hahaha. Dus, doe mee met de 30 vragen over eten en laat hieronder of op facebook (daar ga ik nog wel iets posten dus hou in de gaten!) je score achter. Ik ben heeeeeel benieuwd. Good luck! 😀

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

11 reacties op “Kijken vanavond: BNN Eettest 2015!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *