5x de beste wraps van GWESSE!

Door Elske – Wraps; wat zijn het toch mooie dingen <3.  Niet perse qua looks, maar zo lekker veelzijdig. Gebruik ze als bodem voor je ‘tortizza’, voor je makkelijke-wrap-hapje op een verjaardag, of gewoon waarvoor ze bedoeld zijn: vullen met een vis,vlees of vega-prutje. Hieronder geef ik je een paar van de vele geslaagde recepten met wraps op GWESSE. Eigenlijk vind ik dat je verplicht bent ze allemaal eens te maken. Deze week twee recepten proberen? Er zitten er niet voor niets zes (of soms zelfs acht) in een pakje 😉 Nee, maar serieus. Laat even weten als je hiervan wat gemaakt hebt, vinden we leuk! Klik op de foto voor het recept. Ready? Let’s go!

Wraps met kipschnitzel, citroen, courgette, komkommer en sla
Ter voorbereiding op uw aankomende wintersport avontuur presenteer ik u ‘de wintersport wrap’. Ben of ga jij op wintersport deze winter? Maak dit dan even; dé ultieme voorbereiding.  Eet je dit, dan krijg je per direct een déjà-vu moment naar die berghut op de piste.

Wintersport-wraps met kipschnitzel, citroen, courgette, komkommer en sla

Wraps met tikka masala, aubergine en mangochutney
Ga je niet op wintersport, maar wel lekker op reis naar Azië? Of blijf je gewoon thuis in ons koude kikkerlandje, met een kop thee in je hand om jezelf warm te houden? Waan je dan in de topische temperaturen van India en maak deze tikka masala wraps! Deze zijn niet meteen zo teringheet dat je in de mond ervan in de fik staat (trust me, been there, done that), maar wel een tikkeltje pittig zodat je het meteen lekker warm krijgt. Alles wat je wilt tijdens de Nederlandse vorst ‘s avonds toch? Klik op de foto voor het recept!

Tikka Masala wraps met aubergine, mango, alfalfa en mangochutney

Wraps met nepkip, mais, quacamole, chili saus en rucola
Meat free monday, vegetarisch of een dagje geen vlees; het kan allemaal met deze heerlijke wraps met nepkip, mais en quacamole. De sweet chili saus en de rucola maken je makkelijke avondmaaltje helemaal af!

Wraps met nepkip, mais, quacamole, sweet chili saus en rucola

Tortizza’s met tomaat, avocado, mozzarella en crème fraîche
Ja, daar issie hoor! De tortizza’s waar ik het net over had. Perfect als je zin hebt in pizza, maar geen zin hebt om een bodem zelf te maken. Lekker, makkelijk en heerlijk. Nadat je deze gemaakt hebt ben je een gelukkig mens vanavond. Let maar op 😉

Tortizza’s met tomaat, avocado, mozzarella en crème fraîche

Vega tortillataart met spinazie, mascarpone, mozzarella, tomaat, pijnboompitjes en een kaaskorst
En als je op dit moment nog dacht dat wraps er alleen voor bedoeld waren om te vullen en op te rollen, dan geef ik je nog één extra optie om deze aanname over wraps voorgoed te veranderen. In deze tortillataart stapel je de wraps, is super easy te maken en is ook nog eens fantastisch om je maag tot het eind van de avond te vullen. Klaar om een taart te bouwen van wraps? Klik op de foto!

Deze tortillataart smaakt echt als de hemel (hoe zou de hemel smaken? vast GOED, zoals deze taart dus)

Nou, dat waren toppertjes hoor! Wat is jouw favoriete recept met wraps? Of heb je één van bovenstaande recepten al geprobeerd? Laat het weten in de reacties, vinden we leuk 🙂

Wist je dat Leo een tosti-boek schreef?
Haar derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier haar eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Leo óók! Check haar via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *