Leonie’s week 10: jarig, naar RTL, kraamvisite, netwerken op reisevent, personal training en paaseieren-pop-up-store!

Hela hola jij daar! Het isssss dinsagmiddag en ik ben voor de verandering eens op tijd met het uitschrijven van mijn dagboek van de afgelopen week. WAT EEN WEEK JONGENS. Ik typ dit gewoon terwijl ik acht-en-freaking-twintig ben. Of zoals mijn zus zei aan de telefoon toen ze me belde voor m’n verjaardag: “Mam en ik waren allebei zwanger op ons 28e…”. NO PRESSURE.

Goed, ja; ik was dus afgelopen week jarig. Dikke happening, DIKKE kater. Maar er gebeurde meer deze week. Zo ging ik onder andere op kráámvisite bij een van mijn beste vriendinnetjes (shit is getting real), netwerkte ik met heel veel reisorganisaties, ging ik bij RTL langs, verfde ik m’n haar meer roze, stopte ik mezelf vol met gratis paaseieren tijdens de lancering van een Paaseieren pop-up-store en meer. Jaja, wat een week! Laten we snel uitgebreid terugblikken.

Maandag: radio Drenthe en netwerkevent
Mijn maandagochtend begon op tijd met een interview op radio Drenthe over De Nationale Week Zonder Vlees. Die was namelijk maandag van start gegaan en ik was een van de ambassadeurs. Wat inhield dat Isabel – oprichter van deze week- me had gevraagd of ik wat recepten en quotes wilde aanleveren voor het Nationale Week Zonder Vlees magazine en dat had ik gedaan. Maar op zondagavond werd ik opeens door radio 2 en radio Drenthe benadert voor interviews, vet nice. Haha! Dus die gaf ik maandagochtend.

Daarna werkte ik de ochtend vanuit huis en ‘s middags stapte ik op m’n fiets door een zonnig Amsterdam om helemaal diep in Amsterdam Noord pas weer af te stappen.

ij
Liefde voor het pontje!

Ik ging vandaag naar Storymakers. Dit is een jaarlijks netwerkevent dat wordt georganiseerd door Cherrylab. Cherrylab is een soort reis pr-bureau, dat vaak persreisjes voor me regelt. En daarom was ik aanwezig bij Storymakers, om kennis te maken met merken die misschien goed passen bij Gewoonwateenstduentjesavondseet.nl. Ik heb met een aantal toffe partijen gepraat (o.a. Curacao !!) en ben heel benieuwd of er wat uitkomt.

Vooral ook leuk aan storymakers, is dat ik er zoooo veel collegabloggers tegen ben gekomen. Echt, was was dit gezellig! Ik sprak Ronald, Lisa, Dani, Kelly en vriend Yannick, Desirée die een BIZARRE transformatie is ondergaan (mens, wat zie je er goed uit), Christoffel, Roel en weet ik wie allemaal nog meer. ZO vet gezellig! Eén grote reünie.

‘s Avonds was ik nog uitgenodigd door m’n geliefde cityguys om op cocktailtour door Amsterdam te gaan (#loveit), maar ik vond m’n agenda een beetje vol deze week en besloot te cancellen. Sorry liefdes! Maar soms moet je even voor jezelf kiezen. Avondje op de bank it is, woehoe!

Oh. Maar ik verdwaalde wel per ongeluk nog even in de Mango en kwam weer met nieuwe kleren thuis (dit gebeurde een paar keer deze week #lentekriebels).

nieuw
Nieuw bloemenblousje omdat ik voorstander ben van kleding waar je vrolijk van wordt.

Dinsdag: langs bij RTL
Op dinsdagochtend nam ik innig afscheid van m’n lieverlingsroommate sinds 1 week, want die vertrok ‘s avonds weer naar China. Boeeeee! Wonen we net samen, ben ik de komende 10 dagen alleen in ons enorme bed. Vet saai.

Verder besteedde ik de ochtend weer aan een lesje met m’n personal trainer. Nog steeds helemaal in de moeite, ellende. Maar daar doen we het natuurlijk voor.

trein
Op naar Hilversum!

‘s Middags reisde ik af naar Hilversum voor een meeting bij RTL. Samen met een stel andere bloggers en vloggers van Adfactor kregen we een videoworkshop. Super leuk en inspirerend vind ik dit altijd. Ik wil ZO GRAAG meer met YouTube doen. Maar ik ben constant in strijd met m’n ambitie. Ik vind dat ik me nu gewoon even op mijn blog en boek moet richten en video neemt vet veel aandacht in, maar tegelijkertijd heb ik ook zo veel zin om veel meer met video te doen. Dilemma’s, dilemma’s.

rtl
Presentatie bij RTL!

De workshop was in ieder geval heel tof en de borrel afterwards heel gezellig met een aantal bloggers van Adfactor. Vet lekker gekletst, biertje gedronken en de bitterballen aan me voorbij laten gaan. Het is immers de Nationale Week Zonder Vlees. Bummer.

foodora
‘s Avonds bestelde ik een lekker hapje bij Foodora van Vleesch noch Fisch. Alleen was het niet heel erg fantastisch, jammergenoeg.

Woensdag: Let’s get pink!
Woensdagochtend werkte ik thuis, maar ik hoefde niet heel extreem hard van mezelf te werken, omdat ik ‘s middags vier uur bij de kapper zou zitten en in de tijd prima nog wat dingetjes kon doen.

kapper
Werken bij de kapper @ Salon B

Om 12 uur had ik een afspraak bij Ayleen, die vier maanden geleden voor het eerst ooit mijn haren verfde. Vond ik toen doodeng, maar inmiddels had ik wel zin in een tintje lichter. En roze. JA ROZE.

knip
Op naar de kapper! Een klein stukje korter zodat de dode punten eraf zijn én een klein beetje meer roze, zodat die gele goed een beetje weg gaat.

Nee, niet knalroze natuurlijk, maar doordat Ayleen een beetje roze door m’n verf heen doet, gaat de geel-gloed van m’n haar af en loop ik met een soort instant Aden-filter op m’n hoofd. En dat is echt awesome.

Dus: m’n hele haar in de highlight, alles lekker licht, een beetje een koele toner, een beetje roze én een plukje roze achterin omdat Ayleen een nieuwe conditioner met kleur wilde uitproberen.

ayleen
Ik werd onder handen genomen door twéé kappers 😀 #vipgevoelens hahaha

Afijn, vier uur later was ik klaar en ik ben er zo zo zo gelukkig mee. Ayleen snapt zo ontzettend hoe je een geweldige kapster moet zijn. Echt, I LOVE IT! Zo blij.

En allemaal gekregen, jemig, wat heb ik een geluk als blogger. Ik weet het, ik besef het me als geen ander. ZO FIJN!

Oh en ik was dus bij Salon B in Amsterdam Centrum en ik raad iedereen die dit kapsel wil, aan om ook te gaan.

haar
ZO BLIJ MET DIT KAPSEL. Scroll nog even omhoog naar die foto in de trein en je ziet echt goed het verschil.

Daarna wilde ik nog heel even de stad in om een cadeautje te kopen voor een pasgeboren kindje, maar ik belandde per ongeluk in de Men at Work voor mezelf en kocht wéér allemaal nieuwe dingen. Ik was onlangs een beetje uitgekeken op m’n garderobe en vind dat ik te veel basics heb en dus kocht ik even wat niet-basics. Waaronder twee jurkjes met panterprint, haha. (Zie die foto hierboven én de foto straks van m’n verjaardag).

Donderdag: redcordtraining & Hema paaseieren pop-up-store
Donderdag was een vet drukke dag. Ik had het woensdag niet voor elkaar gekregen om al m’n werk af te ronden, dus daar was het donderdag tijd voor. Ik werkte vanuit huis, had tussen 11 en 12 weer redcordtraining bij Annemiek van Fysio.com en belandde nog even op haar behandeltafel om weer eens te dry needlen. Dit is toch wel echt fijn hoor; zodra er iets vast zit in m’n lijf (vooral m’n nek steeds), kan ik bij Annemiek aankloppen, stopt ze wat naalden in m’n nek en weg is de pijn. Beetje pijnlijk, maar zo zinvol <3.

redcord1
Bij redcordtraining hang je dus de helft van de tijd in een rood koord, waardoor je heel erg je stabiliteit traint met kleine spiergroepen. Dit helpt bijvoorbeeld goed bij rugklachten. Bovendien vind ik het ook gewoon een leuke manier van een workout doen, omdat het een soort van als spelen voelt.
redcord2
Zag ik er op die vorige foto nog een soort van stoer uit, op deze foto weer totaaaaal niet. Ik ben hier bezig om m’n benen naar me toe te trekken terwijl ik m’n buikspieren en billen aanspan om m’n lijf zo recht en hoog mogelijk te houden. Jaja!
werk
Thuiswerken met crackers. Ik ben sinds kort echt zo verliefd op de vega filet americain van De Vegetarische Slager!

‘s Middags werkte ik weer thuis en aan het einde van de middag maakte ik me klaar om naar de Paaseieren Pop-up-store van Hema te gaan. Ik was hiervoor uitgenodigd en het leek me hilarisch, dus ik kwam graag langs. En hilarisch was het zeker. Of vooral: hysterisch. Yes, wat leuk dit. Hema heeft 16 smaken Paaseitjes en die hangen allemaal in grote buizen aan de muur in deze Pop-up-store. Je kunt je eigen eieren scheppen en rekent af bij de kassa. Vet leuk! En ze hebben drie nieuwe smaken: tompouce, koffie crisp en discodip. En vooral die laatste is GEWELDIG.

hema2
Vet gezellig!

Vet leuk ook trouwens: er waren zo veel bekenden bij dit event. Gezellig!!

hema1
Op de foto met Bregje (femmefab.nl), Jenny (Jennyalvares.com) en Francien (Girlslove2run.nl). Love it!
hema3
En hoe COOL is deze regenboog-discodiptaart?! Helaas gemaakt door een cateringbedrijf, dus niet zelf te koop bij HEMA. Bummer, wat een geweldig ding is dit!

Ik sloot mijn donderdag helemaal chill af met een wijntje in bed en de Expedition Happiness op Netflix. Ik vond het aan de ene kant best wel een slechte film/docu, maar ergens toch ook wel weer inspirerend, dus ik raad het toch aan om ‘m te kijken (en ik zoek meer vergelijkbare films, heb je een tip: laat hieronder een reactie achter!!). Ik vond de eindconclusie over dat je niet altijd maar op reis kan zijn, vooral heel erg tof. Aanrader dus! Ik denk zelfs dat ik ‘m nog wel een tweede keer ga kijken omdat ik vind dat Jan ‘m ook even moet zien.

advertnture
Expedition Happiness in bed met wijn 😀

Vrijdag: Sporten & massage 
Vrijdag was wederom een werkdag en ik was echt kei-hard aan het werk kan ik je vertellen. Ook heb ik ‘s ochtends nog weer even gesport met Nienke, m’n Personal trainer en ik kan eindelijk zeggen dat ik de les lekker vond. Dit was de eerste les waarbij ik niet het gevoel had in huilen uit te willen barsten. Bizar hè. Ik ben zó’n aansteller en vind het zo ellendig om te sporten. Maar ik doe het wel. En dat vind ik wel goed van mezelf.

roerei
Dit moest een lekkere groenteomelet worden, maar het werd eerder een soort roer-ei. Ach: het smaakte heerlijk en was echt een chille na-het-sporten-maaltijd.

‘s Avonds zou ik met vriendin Laura op stap gaan om te vieren dat ik 28 werd om 12 uur, maar Lau had een fantastisch persreisje naar Tel Aviv tussendoor aangeboden gekregen en kon natúúrlijk niet weigeren. Snap ik helemaal.

Toen zat ik thuis alleen op de bank. Op m’n verjaardag zelf zouden m’n vriendinnen al komen, later deze week zouden andere vriendinnen komen en verder had ik niet per se zin om het met mensen te vieren… Jan zat in China… En ik zat thuis alleen op de bank.

En toen overwoog ik nog; moet ik niet even met iemand op stap gaan, want ik kan toch niet thuis zitten als ik 28 word? Maar toen bedacht ik me dat ik dat helemaal niet voor mezelf zou doen; ik vond het echt prima om gewoon chill m’n verjaardag in te gaan. Ik zou het morgen wel vieren en voor wie in godsnaam moet ik laten zien hoe cool en fantastisch ik aan het stappen ben omdat ik jarig ben? Nergens voor nodig. Helemaal geen zin in.

En dus boekte ik een massage bij het Massagehuys (terigduur en fucking geweldig) en verwende mezelf zo voor m’n 28e verjaardag. Ik word oud. En het is helemaal oké. XD

massage

Zaterdag: it’s my birthday!
Yessss zaterdag werd ik al vroeg wakker gebeld door m’n ouders en Sas, Yor en Oscar met allemaal lieve verjaardagswensen. Terwijl ik iedereen die dag nog zou zien ;-).

facetime
Schatjes!

Mijn ochtend stond vooral in het teken van het huis schoonmaken, de afwas wegwerken, zorgen dat m’n woning visite-klaar is ennnnn taart halen. En meer eten dan AH had bezorgd, want je bent toch altijd bang dat je te weinig hebt.

taart
Ik kocht voor €29,95 een Red Velvet cake bij Baksels in Amsterdam en die was echt ge-wel-dig. Via twitter kreeg ik dit adresje getipt en ik snap helemaal waarom. Men, wat LEKKER!

Eigenlijk is dat best stom aan je verjaardag vieren; dat je de hele tijd druk bent met voor anderen zorgen. Maar goed; er komen dan ook wel weer allemaal lieve mensen om met jou te vieren dat je steeds ouder wordt <3

bday
De vlaggetjes hangen (omdat ik de muur per ongeluk had gesloopt en ik zo de gaten prima kon bedekken haha), ik ben klaar voor m’n verjaardag!

Ik ben echt zo onwijs verwend op m’n verjaardag en vond het zo’n fijne en liefdevolle dag. Er is wel 3x aangebeld voor een bos bloemen; m’n huis stond VOL! O.a. een bos van Jan, omdat hij in China zit, maar ook een bos van oud huisgenootje Kim, zo ontzettend attent en lief <3

bh
Zooooo’n fijn cadeau dit: ik wilde heel erg graag een top van Calvin Klein en kreeg deze mooierd van m’n vriendinnen <3

En verder waren mijn ouders om 1 uur bij me en hebben mijn vader en ik (vooral m’n vader) nog wat in huis geklust.

papa
Hier hangen nu twee lampen boven de tafel!

Om 3 uur kwamen Sas, Yorick en Oscar en dat was ook zoooo fijn. Voor het eerst dat Oscar bij mij thuis was en hij was zo leuk en gezellig en lief. Wat ben ik GEK op dit kind <3. Het is ook zo lief hoe hij helemaal gek is op poezen, en ik heb er natuurlijk een stuk of 5 in mijn tuin (en ook in andere tuinen hoor, haha), dus hij stond steeds voor het slaapkamerraam met z’n handjes op het raam “miauw, miauw” te roepen. LIEFDE.

os

oscar2
Ook hilarisch: Os vond het nodig om alle wc-rollen in de toiletpot te gooien. Wahahaha, Sas en ik kwamen niet meer bij. Dit kind. Haha!

Om een uurtje of 5 kwamen m’n beste vriendinnetjes langs en dat vond ik ook zoooo fijn; nu konden zij ook eindelijk Oscar eens zien. Love it!

taart2
Dit was trouwens de Red Velvet Cake. Zo lekker en zo machtig!

Met z’n allen hebben we wat hapjes gegeten (ik had soep gemaakt, hartige taarten en kippetjes (#weekzondervlees)) en rond 7 uur ging de familie weer richting het Noorden en bleef ik achter met m’n vriendinnetjes. Vet gezellig en veel gezelliger dat gedacht, want pas om een uur of 12 of 1 gingen ze naar huis, hahaha. En ik was me een partij aangeschoten. Holy moly. Helemaal niet op gerekend.

Zondag: dikke katerrrrr & op kraamvisite
En toen was het zondagochtend en was de kater hef-tig. Helemaal omdat ik wakker werd door de wekker die ik -thank god, zo helder was ik gelukkig dus toch nog wel – had gezet omdat ik vanochtend eindelijk op kraamvisite kon bij…. YOKA 😀 Die vorige week beviel van zoontje Vos.

Ja jongens, mijn eerste goede vriendin is nu MOEDER. Zo intens, zo heftig. ZO LIEFDEVOL! Ik ben zo trots op dr 😀

Samen met Mikki, Vera, Layla en Amber in één auto gepropt reden we dus op zondagochtend om 10 uur naar Arnhem om kleine Vos te bewonderen. Wat een mooi kind <3 En wat fijn om Yoka eindelijk even te kunnen knuffelen.

muisjes

Daarna aten we nog even een broodje bij La Place en toen gingen we terug naar huis. Ik had het nodig, want mijn kater was nog steeds INTENS.

afwas
Deze afwas wachtte thuis…

Ik kwam terug thuis in een huis dat nog helemaal overhoop lag van de dikke party van gister, maar toen ik dat allemaal een beetje opgeruimd had, voelde ik me meteen weer wat beter. M’n kater nam af en dat was top. Eindelijk eetlust. Tijd om de week zonder vlees af te sluiten met kroketten. Haha.

vet
Wist je trouwens dat de vegetarische kroketten van de Vegetarische Slager vet lekker schijnen te zijn? Ik had toevallig deze nog liggen en at dus normale kroketten, maar ga zeker die van de vega slager eens proberen. Tip!

Zo, en dat was dus de week waarin ik 28 werd. Ik vond het echt een heerlijke week. Mijn hoogtepunt was denk ik dat er op één dag drie keer werd aangebeld om bloemen te bezorgen. Ik word daar gewoon echt heel heel heel erg blij van. Maar het moment dat ik Yoka eindelijk even kon knuffelen was ook wel echt heel mooi. Of dat moment dat ik met Oscar op mijn vet grote bed lag en hij helemaal aan het schaterlachen was. Zo veel liefde deze week. En dat terwijl m’n echte lieverlingsliefde aan de andere kant van de wereld zit.

Gelukkig komt Jan deze week (donderdag) weer terug uit Shanghai. Verder vermaak ik me deze week ook uitstekend hoor; heel veel etentjes, schaatsen, skiën, sporten, feestje, beetje werken… Prima weekje <3 Ik praat je er volgende week over bij.

En nu jij: denk eens na over jouw hoogtepunt van de afgelopen week? Ik ben benieuwd!

Mijn derde boek is alweer bijna uitverkocht <3
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

4 reacties op “Leonie’s week 10: jarig, naar RTL, kraamvisite, netwerken op reisevent, personal training en paaseieren-pop-up-store!

  • Hoeraaa!! Een heel mooi nieuw levensjaar gewenst! En waar heb jij die fantastische Adidasjes gehaald die je draagt op de foto met je vader?

  • onwijs leuk om te lezen, ik geniet gewoon van jouw leven haha! Oh en jemig: Jan heeft echt een dikke racefiets met nog dikkere wielen. tering. wil ik ook. nu. haha!

  • Hoi Leonie, zo leuk om iedere week te lezen wat jij meemaakt. En zo leuk dat je eigenlijk 20km verderop bent opgegroeid (ik kom uit Beilen). Mijn week is drama, dikke keelontsteking en antibiotica ervoor wat me alleen maar zieker maakt. Sinds januari voor mezelf aan de slag en nu baal ik als een stekker want best een leuke klus aangenomen, lig ik al twee weken ziek thuis. Maar door jouw stukjes en stories heb ik altijd ‘t idee dat ik dan wel weer wat meemaak 🙂 ben trots op je hoe jij zo’n leuk bedrijf uit de grond hebt gestampt en alles maar voor elkaar bokst. Super tof om te lezen! Hoop je nog lang te kunnen blijven volgen. Groetjes Jos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *