
En ik vermoed dat ik de komende weke heel veel pesto ga eten, haha. Maar dat ter zijde.
Nodig voor één persoon: 1/2 bol mozzarella – wat basilicumblaadjes – 2 tomaten – 1 kippenbout – gedroogde rozemarijn
Smeer de kip in met olijfolie en strooi er rozemarijn over. Zet het kippetje in totaal 40 minuten op 200-220C in de oven en keer halverwege even. Eindigen met grillstand zorgt ervoor dat je kippetje mooi knapperig en een beetje bruin wordt (of zoals je ziet bij mij: zwart)((#netoptijd). Serveer de kip on top of een capresesalade en klaaaaaar.
Het was lekker, maar ik had gek genoeg echt weinig honger, dus ik heb het gewoon niet op gegeten. Bijzonder uitzonderlijk, want i loooove mozzarella, maar ik heb gewoon over! Nou goed, ook niet erg.
De komende week dus veel receptjes met basilicum denk ik. En parmezaanse kaas. En spinazie. Man, wat ligt mijn koelkast vol.
Trusten!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!


