Mijn afgelopen week: Lekker druk, heerlijke curry, shoppen, borrelen, festival & chillen

HOI! Deze week was TOF! En daarom wil ik weer eens met jullie delen wat ik allemaal heb gedaan. Oók omdat er van een paar dagen geen blogs online staan, dus dat haal ik bij deze in. Weet je toch nog wat ik heb gegeten deze dagen ;-). Lees je mee?

Maandag – lekker bezig

Maandag at ik een ovenschotel omdat ik daar zin in had. Verder kreeg ik een TOF pakket van Jamie Magazine binnen, die jullie dit weekend kunnen winnen op mijn blog en had ik een hele drukke avond met dingen regelen voor het boek/de boekpresentatie. Maar, man, wat heb ik een leuk leven soms :D.

Dinsdag – heerlijke curry
Dinsdag ging ik na werk uitgebreid voor m’n vriendje en mezelf koken. Uiteindelijk kon Bas helaas niet komen en zat ik met heel veel lekker eten en dus heb ik het allemaal zelf opgegeten, haha. Ik had een curry gemaakt; kip Tikka Massala. Vet lekker! En ik had nog wat over, dus dat bewaarde ik voor later. Oh én ik werd genomineerd als Viva400-vrouw! Heb je al gestemd?

Woensdag – met le boyfriend 
Woensdag kwam bas dan wel lekker langs en gingen we samen pasta maken. En dat was leuk 🙂 En lekker. Ennnnn! We hebben allebei weer gruwelijk hard gewerkt ‘s avonds! Ik bezig met mijn blog en boek en presentatie, Bas druk bezig voor school. ‘t was echt een topavond (en ik ben nu niet sarcatisch).

Dodnerdag – shoppen!
Donderdag at ik een hapje op werk, omdat ik ‘s avonds de stad in wilde. Voor zo’n boekpresentatie vind ik dat je wel een geheel nieuwe outfit mag scoren, dus dat was de bedoeling. Ik warmde de curry van dinsdag op in de magnetron en dit bleek nog verrassend lekker te smaken. Prima opwarmmaaltijd dus! En daarna ging ik shoppen. Ik werd voor het eerst herkend door een lezer in de Pull&Bear (wat ik SUPER leuk vond, haha) en ik slaagde onwijs goed. Ik heb nu vier opties voor de boekpresentatie, du op zich moet dat wel goed komen, toch? 😉

Vrijdag – borrelen bij ondertussen.nl 
Vrijdag ging ik na werk (nouja, na een vrijdagmiddagborrel op werk) naar een borrel van ondertussen.nl. De website bestond vrijdag 4 jaar en dat moest gevierd worden. Ik had een uitnodiging gekregen en had eigenlijk geen idee waarom, maar het leek me euk, dus ik besloot te gaan met vriendin Annet. Alleeeeennnn… Toen was Annet ziek en had ik geen buddie meer. Shit. Ik besloot na lang twijfelen toch maar gewoon te gaan en ik zou wel zien hoe het ging. En het bleek heel gezellig! Wat een leuk bedrijfje en wat hebben ze een heerlijk kantoor op de prinsengracht. En allemaal jonge hippe mensen, dus ‘t was echt ubergezellig. (Inclusief blue curacao, hahaha). Daarna ging ik nog even langs de Smoeshaan om bij de vrijmibo van DeLaMar aan te sluiten, waar nog twee van m’n werkfriends over waren en daarna ging ik lekker naar huis, om even te chillen.

Zaterdag – BIG GREEN EGG & NSMBL festival 
Zaterdag zou een drukke dag worden en dat werd het zeker! ‘sOochtend werd ik gebeld dat m’n big green egg afgeleverd zou worden. In pyjama en met make-up van de vorige dag nog half over m’n gezicht gesmeerd, deed ik de deur open en stond daar de bezorger van de 110KILO ZWARE large Egg. Oh Mijn God. Het was een hels karwei om ‘m in de tuin te krijgen, maar ik ben er zooooooo blij mee. En iedereen is jaloers en ik begrijp het echt volkomen. Zodra het weer goed weer is doen we een barbecue in mijn tuin. Wie regelt de terrasverwarming en de lange tafel en stoelen? Ooooh, ik kan niet wachten!! Oh en ik vergeet bijna te vertellen dat ik ook nog met ‘m op de foto moest. Met de Egg, niet met de bezorger, haha. Dus, supersnel omkleden en mezelf fatsoenlijk maken, lief lachen en toen was dit het resultaat. ME HAPPY!

Daarna ging ik richting Radijs voor een interview over mijn kookboek. Het stuk komt pas in december uit, maar ik zal het dan uiteraard met jullie delen :). Daarna moest ik duizend boodschappen doen, knutselde ik wat en bereidde ik me voor op het NSMBL festival waar ik ‘s avonds drie kookworkshops gaf (lees hier meer). Pfoe, wat een zaterdag!

Zondag – bloggen & chillen
En nu is het zondag en lig ik, het is half 3, nog in bed haha! Maar ik ben wel lekker hard aan de slag. Zo publiceerde ik alweer een filmpje over mijn boek en schreef ik over m’n avondeten van zaterdagavond. Straks ga ik even wat borrelhapjes halen voor een borreltje met mezelf en ik denk dat ik daarna lekker ga koken. Verder moet ik wat bezig met administratie en ik moet m’n huis nog opruimen. Genoeg te doen. Tot snel 😀


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *