Vega: Pasta caprese – spaghetti met tomaat, mozzarella en basilicum

Goedenavond! Vandaag is het vega-maandag en oh wat heb ik zin in vlees. Maar nee! Het is meat free monday en dus moet ik toch weer vegetarisch eten. Nu had ik ook veel zin in pasta dus het kwam goed 🙂 Ik maakte pasta caprese en dat is zo makkelijk maar toch ook zo lekker. Wel vond ik ‘t wat weinig, de volgende keer doe ik een dubbele portie.

Je kookt de verse spaghetti in 4 minuten gaat. Ondertussen smeer je cherrytomaatjes in met olijfolie en wat peper en deze bak je in de koekenpan rondom een beetje aan. Als de pasta klaar is doe je die op je bord, met de tomaten, flink wat gesneden mozzarella en wat basilicumblaadjes. Klaar! Het kan letterlijk inclusief voorbereiden en bereiden binnen 8 minuutjes op tafel staan. Daar houden we van!

Misschien vind je dit ook lekker:


5 reacties op “Vega: Pasta caprese – spaghetti met tomaat, mozzarella en basilicum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *