Stoofpeertjes met feta en walnoten, met tartaar met champignons en gebakken aardappeltjes

Goedemiddag! Gisteravond at ik samen met Bas en we maakten gebakken aardappeltjes met walnotenfetastoofpeertjes en een tartaartje met champignons. En het was verrukkelijk.

De aardappels kook je in de schil en als ze gaar zijn snij je ze in 1cm dikke plakken die je vervolgens bakt in boter in een koekenpan. De stoofpeertjes koop je kant en klaar bij de supermarkt en warm je even op in de magnetron 2 minuutjes. Dan meng je in een ovenschaal de peertjes met feta en walnoten en dit gaat 25 minuten op 220C in de oven. Ondertussen bak je flink wat champignons in een braadpannetje met wat boter tot ze lekker glazig zijn. In datzelfde pannetje bak je vervolgens de tartaartjes 4 min aan elke kant gaar en op het laatst voeg je nog even de champignons hieraan toe.

Bas en ik vonden het allebei lekker dus het was weer een geslaagde maaltijd :). Vanavond koken we overigens niet echt interessant want we gaan gewoon simpel bami eten (bami, vlees, groentes, gebakken ei, satesaus, kroepoek). Ik zie jullie weer op vega-maandag! Byebye

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *