Lunch voor een brakke dag: Toast met gesmolten kaas en roerei met paprika, tomaat en courgette


Goedemiddag! Gisteravond heb ik een heerlijke wijn-avond gehad met lieve vriendinnen en de gevolgen ben ik vandaag volledig aan het ondergaan… Brakkosaurus in da house :(. Maar brak zijn heeft altijd wel ergens een gek voordeel want dan ga ik meestal op zoek naar een perfecte brakheidslunch 🙂 Leuk!

Vandaag werd het toast met gesmolten kaas (doet het altijd goed op brakdag) en roerei (ook goed tegen een kater) met groentes.

Je neemt twee sneetjes brood en legt er plakjes kaas op. Die gaan 4 minuutjes op 180C in de oven zodat het brood knapperig wordt en de kaas smelt. Ondertussen bak je wat rode paprika en courgette totdat ze zacht zijn. Dan haal je ze even uit de pan en in diezelfde pan ga je roerei maken van twee eieren die je eerst even hebt geklopt. Ei doe je gewoon in de pan en dan dus roeren. (Duh haha). Als het begint te stollen kun je de groentes en tomaatstukjes toevoegen. Als het dan klaar is doe je de ei-prut op de toast en ga je samen met een lekere kop koffie genieten van je brakkosaurus lunch:) Mjam!

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Lunch voor een brakke dag: Toast met gesmolten kaas en roerei met paprika, tomaat en courgette

  • Anoniem zegt:

    lol, ziet er heerlijk uit.
    Heb je zo veel gedronken dan? ik drink geen alcohol maar dit lijkt me best stevig eten als je misselijk bent , vroeger aten ze tegen een kater zure haring en een augurkje :D.Maar zo brak zal je weer niet zijn als je zo een trek hebt :)))).

    Ziet er heerlijk uit maar ben meer benieuwd naar je avond eten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *