Lunch: Zelfgemaakte saucijzenbroodjes

En dan nog iets. Vandaag maakte ik zelf saucijzendbroodjes als lunch. Mijn hemel wat geniaal om dat zelf te maken, zo lekker! Ik heb er gewoon nog nooit, niet eens maar een seconde aan gedacht, dat je saucijzenbroodjes natuurlijk gewoon zelf kan maken, duh! En dat probeerde ik dus. En dat slaagde:) Mjam!!

Wat doe je? Je kneedt wat half om half gehakt met een beetje ei, nootmuskaat, sambal en peper tot een worstje. Een plakje bladerdeeg smeer je aan beide kanten in met ei en daarin leg je het worstje. Vouw de bladerdeeg dicht, strooi er wat zout en peper over en doe dit 20 minuutjes in de oven (180C) op de bakplaat. Leg de saucijzenbroodjes na 20 minuten los op een rooster en doe ze nog 5 minuutjes in de oven. Klaar!

Echt ik kan er niet over uit hoe ontzettenddddddddd lekker dit was:) Ongezond, ja dat wel. Maar LEKKER.

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Lunch: Zelfgemaakte saucijzenbroodjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *