Lunch: Italiaanse bol met kruidenboter, ijsbergsla en alfalfa

Goedemiddag! Ik dacht, ‘t is wel weer eens leuk om mijn lunch met jullie te delen! Vandaag had ik namelijk een heerlijke Italiaanse bol, nagemaakt van hoe ze ‘m bij Lunchroom Plein 10 in Assen maken: met kruidenboter, ijsbergsla en alfalfa! Heel lekker als je de Italiaanse bol met kruidenboter even in de oven warm maakt en dan de sla en alfalfa er koud op. Echt suuuuuper lekker als lunch!

Wat ik vanavond ga eten weer ik nog niet.. Misschien iets met basilicum, want daar heb ik zin in.. :)

Tot straks!

Edit: Toch niet. Ik sloeg vanavond m’n avondeten over vanwege een heerlijke borrel vanmiddag. Morgen ben ik er weer! Wil je meteen op de hoogte zijn van dit soort toestanden? Check Facebook!


6 reacties

Olga -

De enige echte ja! Ik kwam jouw blog een keer op bloglovin' tegen toen ik foodblogs aan het bekijken was :)

leonie -

haha Olga van dr. Nassau? Leuk dat je m'n blog leest 😀

Olga -

Wat grappig! Ik volg jouw blog eigenlijk best wel lang en volgens mij heb ik zo hier en daar ook wel eens wat achtergelaten, maar ik ontdek net pas dat ik gewoon bij jou op school heb gezeten! Echt leuk dat je zoveel recepten met ons deelt :) X

leonie -

Ah Simone dat is ook lekker inderdaad. Hoewel ik geen fan ben van honing, in combinatie kan 't wel lekker zijn.

lifeofsimone -

Lekker! Ik at net op een terrasje een vers warm stokbroodje met brie honing en walnoten, ook heeeeeel lekker!

Esmay -

Oh lekker zeg!

Reageer ook