Knalroze Couscous met zigeunerschnitzel, paprika, komkommer, rode bieten, citroen en Hüttenkäse

Goedenavond! Vanavond heb ik echt suuuuuupervet KNALROZE gegeten! Echt alleen vanwege de kleur vond ik dit gerecht al helemaal geweldig. En gek genoeg smaakte het ook nog vet goed! Terwijl ik alles zelf had bedacht bij elkaar en ik geen idee had van te voren of het fatsoenlijk te eten zou zijn. Maar! Meer dan fatsoenlijk! Vet lekker!

Je bakt in een pannetje je zigeunerschnitzel gaar (beter laag vuur en lang erover doen dan hoog vuur kort). In een ander pannetje bak je paprika zacht en weer in een ander pannetje warm je de rode bietjes (uit pot) op. Ondertussen laat je de couscous wellen in kokend water en snij je een komkommer in stukjes. Dan als alles klaar is meng je de couscous met komkommer, paprika en rode bieten (daarvan wordt het zo mooi roze) en hier knijp je de helft van een citroen over uit. Dan snij je de schnitzel en die leg je op de couscous, erbij nog een plakje citroen en een kwak Hüttenkäse.

Naast dat het er dus gewoon echt supercool uitzag (sorry dat ik het zelf zeg) was het ook nog eens echt lekker, de combi van de smaken was echt zo perfect! JEEJ! Pretty Pink Food 🙂

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Knalroze Couscous met zigeunerschnitzel, paprika, komkommer, rode bieten, citroen en Hüttenkäse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *