Pannenkoekentaart met ricotta, walnoten en spinazie, rode paprika en mozzarella

Hoi! Vanavond heb ik lekker een pannenkoekentaart gemaakt. Dat maakte ik laatst ook al eens en was toen erg geslaagd, dus tijd voor poging twee! Nu wel met andere ingrediënten, namelijk spinazie met ricotta en walnoten, spek en rode paprika.

Je bakt de pannenkoekjes in een klein pannetje. Ik gebruikte 200 gram pannenkoekenmix en dat is goed voor 2 personen. Ondertussen bak je ook 1 rode paprika, snij je mozzarella in stukjes en laat je spinazie slinken in de wok, waaraan je wat ricotta en de walnoten toevoegd. Als alles klaar is ga je de taart opbouwen door laagjes pannenkoek af te wisselen met een laagje spinazie, ricotta en walnoot en een laag paprika en mozzarella. Top af met mozzarella en zet de taart 12 minuten op 180C in de oven, zodat de kaas gesmolten is.

Ik vond het erg lekker! Hoewel m’n vorige pannenkoekentaart lekkerder was. Oh en dit is dus voor twee personen 🙂 Best feestelijk ook, dus misschien wel leuk voor een etentje?

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Pannenkoekentaart met ricotta, walnoten en spinazie, rode paprika en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *