Vega: Verse spaghetti met tomaat, spinazie, courgette, pijnboompitten, basilicum en mozzarella

Goedenavond! Vanavond had ik zin in een lekkere stevige maaltijd en dus maakte ik een ovenpasta. Wel een beetje experimenteel, want ik deed spaghetti in de oven haha. Verder wist ik niet echt wat voor vlees of vis ik wilde, dus toen at ik maar vegetarisch…

Zo maak je het klaar: courgette en knoflook bakken in (basilicum-)olijfolie en ondertussen de pasta koken. Dan spinazie toevoegen aan de courgette en laten slinken. Als het geslonken is, daar pijnboompitten en een half blik tomatenblokjes erdoor doen. Dan de spaghetti door de saus roeren en in een ovenschaal doen. Daarop doe je schijfjes tomaat, wat verse basilicum en top af met mozzarella. Dit gaat 20 minuutjes in de oven en dan is het klaar!

Ik vond het erg lekker, 4 sterren, maar er miste wel een klein beetje smaak. Als ik een hap had zonder mozzarella, dan was het een beetje flauw. Wat zou ik hier nou nog goed doorheen kunnen doen?



Misschien vind je dit ook lekker:


14 reacties op “Vega: Verse spaghetti met tomaat, spinazie, courgette, pijnboompitten, basilicum en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *