Pasta: Pangasiusfilet met spinazie, tomaat en ravioli uit de oven


Goedenavond!! Ik heb een beetje wat in te halen, haha sorry! Vandaag dus mijn blogje van m’n eten van zaterdagavond. Vrijdag had ik KFC, zoals je weet, zaterdag een gekke pastaschotel en zondag bestelde ik sushi bij SushiOne:) Maandag at ik dan nog vega bami en vanavond maakte ik stamppot. Maar daar later meer over. Eerst over zaterdag; toen at ik dus pasta. Van allemaal restjes in huis maakte ik een maaltijd…

Je snijdt drie tasty tom tomaten doormidden en legt ze met de open kant naarboven in de ovenschaal. Daarover schenk je wat olijfolie, je smeert er wat knoflook over uit en strooit er wat oregano over. Dit gaat 20 minuten op 180C in de oven. Daarna prak je ze fijn. Ondertussen wok je spinazie totdat het geslonken is. Doe de geprakte tomaten hierbij en haal ’t van het vuur. Dan leg je in de ovenschaal je pangasiusfilet en daarop de ravioli. Dan schenk je er het tomatenspinaziemengel over en je top af met feta en strooikaas. Dit gaat 25min op 180C in de oven!

Al met al is het echt lekker bij elkaar in combi:) Dus geslaagd!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Pasta: Pangasiusfilet met spinazie, tomaat en ravioli uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *