Video: Vlamtosti uit de diepvries

Goedemiddag! Het is de hoogste tijd voor een nieuwe tostivideo. Het zit zo. Ik liep laatst door de supermarkt en vond ik het diepvriesschap opeens een kant- en klare tosti. En ik dacht: wtf. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit schijnt een heel bekend ding te zijn uit voetbalkantines. De Vlam-tosti. Ik had geen idee. En in die onwetendheid nam ik een tostivideo op en had ik mijn Vlam-tosti-ontmaagding. Héét, op alle fronten.

Check de video hier of hieronder:

Ik zou het tof vinden om dit jaar 10.000 abonnees op m’n YouTube-kanaal te halen en doe er alles (bijna) aan om daar te komen. Kijk je wel eens een video van me? Klik dan even op abonneren en dan word ik blij :D. Doe maar. DOE!

Volgende week ben ik er weer met een nieuwe video. Ciao!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *